Red Bull: "Suntem mai motivaţi ca niciodată să câştigăm"

Publicat marţi, 05.06.2012 16:58 de Daniel Popescu

Christian Horner susţine că Red Bull Racing are motivaţia necesară de a câştiga în continuare trofee în Formula 1, chiar dacă a dominat ultimele două sezoane.

Red Bull Racing a câştigat ambele titluri mondiale în 2010 şi 2011, iar în acest an este singura echipă care a obţinut două victorii în primele şase curse, ocupând prima poziţie în clasamentul constructorilor.

Şeful Christian Horner susţine că, în ciuda acestor performanţe majore, Red Bull Racing are în continuare motivaţia necesară pentru a obţinute rezultate importante în Marele Circ.

"Suntem încă tineri. Acesta este al optulea nostru monopost în al optulea sezon de Formula 1 şi încă suntem flămânzi. Există o mare dorinţă să obţinem mai mult. Oamenii noştri se bucură să câştige, dar vor mai mult. Motivaţia nu a fost niciodată mai mare la Red Bull", a declarat britanicul pentru publicaţia La Presse.

Acest lucru este evidenţiat şi de ambiţiile echipei pentru Marele Premiu al Canadei de la sfârşitul acestei săptămâni. Montreal este singurul circuit din calendarul competiţional pe care Red Bull nu a reuşit niciodată să câştige, iar Horner admite ca echipa vrea să remedieze această "problemă" în weekend.

"La Montreal, puterea este crucială. Este complet opusul lui Monaco. Nimeni nu ştie cine va fi competitiv, dar noi vom ataca. Aceasta este singura cursă pe care Red Bull nu a câştigat-o niciodată, chiar dacă am fost foarte aproape anul trecut (n.r - Sebastian Vettel a pierdut poziţia de lider în ultimul tur). Ar fi minunat să rectificăm situaţia", a adăugat el. 

Via | ESPNF1

  • logan, marţi, 05.06.2012 17:39

    ar fi bine sa nu castigati nici anul acesta sa pastrati traditia