Red Bull: "Nu suntem încă acolo unde ar trebui să fim"

Publicat joi, 05.02.2015 12:58 de Daniel Popescu

Daniil Kvyat a admis că Red Bull nu a ajuns încă la nivelul necesar pentru a lupta cu Mercedes şi evită să vorbească despre performanţele motorului Renault.

Red Bull Racing s-a remarcat în sesiunea de teste de la Jerez în special prin noile culori de camuflaj utilizate pentru monopost, însă acesta nu a ieşit în evidenţă prin timpi sau numărul de tururi parcurse.

Chiar dacă a apreciat timpul petrecut în monopost în ultima zi, Daniil Kvyat a admis că echipa nu este încă acolo unde ar trebui să fie o pretendentă la titlurile mondiale.

"A fost o zi productivă pentru noi. Fiecare tur contează, fiecare tur este important, iar joi am reuşit să parcurgem câteva tururi. Cred că a fost una dintre cele mai productive zile ale testelor. Evident, nu suntem acolo unde vrem să fim sau unde trebuie să fim, dar vom continua să progresăm", a declarat el.

▶ Statisticile testelor de la Jerez: Ferrari cu viteza, Mercedes cu fiabilitatea

Kvyat a refuzat însă să intre în amănunte cu privire la performanţele motorului Renault, în condiţiile în care echipa a fost nevoită să limiteze numărul de tururi din cauza lipsei de fiabilitate a unei componente minore.

"Este încă prea devreme pentru a trage concluzii. Vom analiza şi vom vedea. Nu este uşor să reducem deficitul faţă de Mercedes la zero, aşa că va trebui să continuăm să muncim din greu, pas cu pas, pentru a ajunge unde dorim", a adăugat el.

Via ESPNF1

  • Sumi7, joi, 05.02.2015 13:13

    praf in ochi................

  • ion, joi, 05.02.2015 13:41

    sper ca renaultul sa mearga la vale... ca masini de strada sunt praf, aici in f1 au facut istorie candva, acum...

  • McLaren_Honda, vineri, 06.02.2015 13:58

    Parerea ta ca sunt praf ca masini de strada, renault-ul este o masina f.buna si gama sport mereu a fost invidiata, desi nu sunt fan masini frantuzesti cand vad un megane rs imi rup gatul dupa el. Daca ai o masina buna si o intretii, te tine o viata. Eu mi-am luat o masina f buna, noua, firma de renume si nu nemteasca, dar i-am dat cox de la 0 km pana la 100.000 km cat are acum si desi are cativa anisori mai putin decat degetele la o mana e aproape gata motorul, turbina vomita ulei, probabil si segmentii s-au coxat, multiple probleme pe la suspensie, interior din piele tocit ...etc ...si nu pot spune ca e o marca proasta, sunt prost eu ca sofer.