Ralf Schumacher vrea sa se claseze in primii 10 in calificari

Publicat marţi, 11.09.2007 10:50 de Daniel Popescu

Ralf Schumacher spune ca circuitul de la Spa este important pentru echipa sa, intrucat se afla la mica distanta de sediul central al echipei de la Koln si precizeaza ca vremea va juca un rol important in acest Grand Prix.

“Spa este un alt circuit aproape de fabrica echipei de la Koln si din acest motiv este o cursa speciala pentru noi. In plus, este un circuit unic in Formula 1, cu cateva viraje impresionante si provocatoare. Vremea are intotdeauna un rol important aici. Chiar si atunci cand ploua, aceasta poate fi limitata pe anumite portiuni de circuit”

, a precizat germanul.

Ralf sustine ca obiectivul echipei nu s-a schimbat, team-ul sperand sa se calificae in primii 10 si sa obtina cat mai multe puncte posibil. “Vom folosi un pachet aero foarte diferit de cel de la Monza, iar circuitul are caracterisitici asemanatoare cu cel de la Silverstone, unde am fost rapizi. Am testat la Spa in iulie si am facut progrese, asa ca speram intr-un rezultat bun. Principala noastra tinta este sa ne calificam in primii 10 cu ambele masini si apoi sa castigam puncte”, a mai spus Schumacher.

  • Ciprianxx, marţi, 11.09.2007 11:02
    ????

    postati si stirea cu davidson...dc nu o postati?? pt ca el a fost cel mai bine clasat din echipa silver, si in ultimele curse, si la monza.....nu prea au fost stiri despre el.......dar stirea asta exista de la monza....astept