Ralf Schumacher, motivat de Michael

Publicat joi, 21.02.2008 13:19 de Daniel Popescu

Ralf Schumacher a marturisit ca avertismentului fratelui sau mai mare, Michael, de a evita Campionatul German de Turisme (DTM) reprezinta o motivatie in plus pentru a avea evolutii bune in aceasta competitie.

Inainte ca Ralf Schumacher sa semneze un contract cu Mercedes-Benz pentru 2008, septuplul campion mondial Michael Schumacher l-a avertizat sa stea departe de DTM.

"Cred ca niciunul dintre noi nu are suficient talent pentru a pilotat rapid aceste masini. Le-am incercat si reprezinta o cu totul alta lume", declara Michael Schumacher in luna ianuarie.

Acum, la scurt timp dupa ce a semnat cu Mercedes-Benz pentru 2008, Ralf a fost intrebat de jurnalistii de la Bild de ce nu a luat in seama sfatul fratelui sau mai mare. "Pentru mine este mai mult un stimulent. Pentru a afla raspunsul este mai usor sa incerc. Vom vedea", a declarat Ralf, despre care se vehiculeaza ca nu mai este in relatii apropiate cu Michael.

In plus, fostul pilot al echipei Toyota a admis ca este posibil sa fie prezent la cateva curse din Marele Circ in acest sezon. "Daca voi veni in paddock-ul Formulei 1, cu siguranta voi manca in motorhome-ul Mercedes", a precizat el razand.