Ralf Schumacher a testat din nou in DTM

Publicat miercuri, 06.02.2008 11:28 de Daniel Popescu

Ralf Schumacher a revenit in actiune pentru Mercedes-Benz, sporind speculatiile ca ar putea concura in Campionatul German de Turisme (DTM) in sezonul 2008. Potrivit presei germane, fratele mai mic al lui Michael Schumacher a testat timp de trei zile pe circuitul de la Estoril, Portugalia.

Publicatia Express sustine ca un anunt in privinta planurilor de viitor ale lui Ralf ar putea fi facut public in aceasta luna. Cu toate acestea, germanul nu a dorit sa comenteze speculatiile.

"Nu vreau sa spun nimic, dar nu as fi fost aici daca pilotarea acestei masini nu mi s-ar fi parut distractiva", a declarat Schumacher. "Daca vom coopera, voi fi intr-o masina din 2007. Asta este dorinta mea, pentru a ma obisnui. Iar acum vreau sa profit de fiecare minut pentru a ma obisnui cu masina".

Directorul de competitii al Mercedes, Norbert Haug, este de acord cu fostul pilot al echipei Toyota. "Nimeni nu ar trebui sa astepte miracole din partea lui, pentru ca Formula 1 si DTM sunt diferite ca doua perechi de pantofi", a precizat germanul.

  • kimi, miercuri, 06.02.2008 12:32
    lasa-te!!!

    cea mai buna alegere pt R. Schumacher este sa se retraga definitiv din cursele cu motoare...ii pateaza numele lui schumi...(the champion):P:P...hai kimi

  • kkk, miercuri, 06.02.2008 14:28
    @kimi

    Mai bine lasa-te matale de aberat aberatii aberante auzi tu la el pateaza numele lui schumi de ce ii ma sariop de coacaze de pateaza si daca da las ca da taica Dero Alba Dalb cu dero si iese. Fiecare dintre cei doi isi face numele asa cum poate si cum vrea daca nu se desurca iese domle si pata aia cu Dero.LLOOOOOOOOOOOOOOOLLL de LOL