Raikkonen: "Trebuie sa ne apropiem de McLaren"

Publicat joi, 19.07.2007 15:17 de Daniel Popescu

Dupa rezultatele dezamagitoare din Germania in anii trecuti, Kimi Raikkonen spera ca anul acesta sa castige la Nurburgring la volanul masinii Ferrari.

"Nu stiu de ce, dar nu am avut niciodata noroc in Germania. Mereu am fost competitiv la Nurburgring si Hockenheim, dar ceva m-a oprit sa castig. Sper ca acum, cand sunt la Ferrari, voi putea intoarce lucrurile in favoarea mea. Imi place circuitul, chiar daca am reusit un singur podium aici"

, a declarat Raikkonen.

Finlandezul refuza sa dea pronosticuri, preferand sa ramana precaut. "Nu vreau sa prezic nimic acum. Trebuie sa dam tot ce avem mai bun, apoi vom vedea daca putem castiga cursa. Pana in prezent, doar doua echipe au reusit sa castige, si cred ca asa va ramane pana la sfarsitul campionatului. Trebuie sa ne apropiem de adversarii nostri, dar mai avem timp: usor, usor, cursa dupa cursa, va trebui sa-i ajungem. Si vom incepe sa facem asta duminica la Nurburgring", a precizat pilotul echipei Ferrari.

Kimi ocupa locul 3 in clasament cu 52 de puncte, la 18 puncte de liderul Lewis Hamilton, in timp ce la constructori Ferrari este la 25 de puncte in urma celor de la McLaren.

  • K.RAI, joi, 19.07.2007 16:43
    bafta !

    BAFTA KIMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • mihnea, joi, 19.07.2007 17:41
    Kimi!

    Arata ca poti si ce poate masina..a venit timpul Ferrari

  • ioooooo, vineri, 20.07.2007 01:49
    pt. ferraristi

    cea mai penibila echipa a formulei 1 numai fraierii pot tine cu ferrari

  • inteleptul, vineri, 20.07.2007 05:07
    adevarul si judecata

    daca ai ura , sau doar resentimente..esti condus de pasiuni si te indrepti spre nebunie , daca lasi spiritul sa te conduca ...privesti lucrurile obiectiv si detasat...(ferrari -e o echipa buna---cu mici probleme)