Raikkonen: "Sunt un tip timid"

Publicat duminică, 17.02.2008 15:20 de Daniel Popescu

Campionul mondial Kimi Raikkonen este recunoscut in lumea Formulei 1 pentru interviurile monosilabice pe care le ofera presei.

Pilotul Scuderiei Ferrari a explicat motivul pentru care se comporta in acest fel: in adancul inimii este un tip timid. "Intotdeauna am fost timid si probabil ca asa voi ramane. Treaba asta functioneaza de minune si nu vad niciun motiv sa ma schimb"

, a marturisit finlandezul in cadrul unui interviu televizat. "Sunt aceeasi persoana chiar daca la munca ma comport diferit de acasa, cand sunt cu familia sau prietenii. Sunt situatii diferite", a adaugat el.

Raikkonen isi va apara titlul mondial cucerit in 2007 incepand cu 16 martie, odata cu debutul noului sezon.

  • timea, duminică, 17.02.2008 18:15
    kimi is the best

    nu conteaza cum ii,timid sau nu,ii un dulce,un pilot extraordinar si anul asta va fi din nou campion mondial.Kimi ii cel mai bun.:)

  • sfera96, duminică, 17.02.2008 21:50
    :))

    da zigur , timid , pana pune mana pe sticla , apoi e sufletul petrecerii , :)) go kimi

  • radu_ferrari, luni, 18.02.2008 07:35
    Kimi cel mai bun

    Bravo lui, se distraza, cu sticla fara sticla ia batut pe aia de la McLaren. Cred ca Hamilton in ultima cursa bause ceva inainte de a urca in monopost, daca nu stia ce buteane apasa.

  • bogdan, luni, 18.02.2008 21:09
    ...........)))

    A luat sticla de tequila pe post de bauture energizanta,,, in ultima cursa ,, si deabea mai apoi a fost descoperit de politie ,,,,,, raminind pieton :))))))..........dar nu din cauza bauturii,,, ci de la viteza pe strazi ,,,,,Ca O CONCLUZIE : Dupa terminarea campionatului HamHam... mai avea de cistigat o ""cursa"" ,,,aia de "nebunie" ...