Raikkonen spera sa obtina a treia victorie consecutiva

Publicat miercuri, 11.07.2007 13:55 de Daniel Popescu

Kimi Raikkonen considera ca a venit timpul sa castige la Nurburgring dupa rezultatele mai putin bune obtinute pe circuitul german in sezoanele trecute. Dupa cele doua victorii consecutive de la Magny Cours si Silverstone, finalndezul are ca obiectiv realizarea triplei.

"A fost minunat sa castig doua curse la rand: atat eu, cat si echipa, aveam nevoie de asta. Echipa a pregatit fantastic ultimele doua curse, dar trebuie sa muncim in continuare pentru a fi in fata rivalilor nostri. Sper sa reusim hat-trick-ul. La Magny Cours si Silverstone am avut cele mai bune momente la actuala mea echipa. Este timpul sa castigam si in Germania. A doua parte a campionatului a inceput si vreau sa continui sa castig, iar la sfarsitul sezonului vom trage linie si vom face calculele"

, a declarat Raikkonen.

Dupa 4 curse in care nu s-a clasat pe podium, pentru Kimi au urmat doua victorii importante in urma carora distanta dintre Ferrari si McLaren  s-a redus cu 10 puncte. "A fost minunat sa castig in Franta si apoi sa repet succesul la Silverstone 8 zile mai tarziu. Mult mai important decat faptul ca i-am batut pe cei de la McLaren la ei acasa este ca in ultimele doua curse ca am redus cu 10 puncte diferenta din clasamentul constructorilor", a mai precizat finlandezul.

  • stroakle, miercuri, 11.07.2007 14:54
    Hai Kimi!!

    Iti tinem pumnii, blodbutule, vei castiga cu siguranta ! Forza Ferrari !

  • berlalli, miercuri, 11.07.2007 17:31
    yo

    betivule..lasa-ne cu vrajelile astea...la McLaren turai motorul de-l gasea benga...ai avut o strategie buna, pt ca altfel nu reuseai sa castigi

  • Mesaj pt @bertalli, miercuri, 11.07.2007 17:47
    Si daca a avut strategie ce?

    Te oftici? Motoarele de la McLaren erau praf anul trecut, normal ca se spargeau....pana una alta Kimi e singurul pilot cu 3 victorii, asa ca nu o mai arunca aiurea....

  • alina b, miercuri, 11.07.2007 22:32
    ce i-a oprit si pe ceilalti sa aiba strategii bune?????

    Asa zic acuma ofticosii??? k raikkonen a castigat datorita strategiei bune? pai ce i-a oprit si pe ceilalti sa isi faca strategie buna? kimi acum are o masina cu care o sa demonstreze ce poate, nu caricaturile alea de masini care le-a avut in ultimii ani la mclaren... le spargea k incerca sa dea ce-i mai bun din el, iar coechipierii lui din cate imi amintesc au fost mereu in spatele lui, cu tot cu motoare intregi. eu nu as mai carcoti atat la adresa lui

  • A.A., joi, 12.07.2007 11:36
    Pentru profesionistul "YO"

    Dupa comentariul tau se vede foarte bine ca faci parte din "profesionistii" Marelui Circ alaturi de Miki Alexandrescu.

  • Mortell, joi, 12.07.2007 13:09
    go kimi go

    "yo" ,betivul ala de care vorb este pe locul 3-i si e' de apreciat..zic eu, iar dupa cum a zis si Kimi(intr-un interviu) la McLaren anul trecut nu a avut masina sa ajunga la finish dar sa ma iasa si campion;iar ca spargea....spargea ptr ca forta sa aduca puncte echipei si binenteles lui.

  • gti, joi, 12.07.2007 18:20
    hamilton gillipollas

    va da kimi din grasimi anul asta.alonso e un cabron si hamilton un gillipollas.nu stiti ce inseamna?intrebati-l pe alonso.hai kimi!!!!!!