Raikkonen simte inca amenintarea McLaren

Publicat vineri, 18.04.2008 13:48 de Daniel Popescu

Kimi Raikkonen sustine ca Mclaren reprezinta inca un adversar de temut pentru Ferrari, chiar daca BMW-Sauber au avut rezultate mai bune in Bahrain.

BMW-Sauber au terminat pe podium toate cursele din acest sezon, surclasandu-i pe cei de la McLaren in ultima cursa din Bahrain.

"Barcelona este unul dintre cele mai dificile circuite pentru masini, apoi vin cursele din Turcia si de la Monaco, si poate fi din nou o alta poveste. Sper ca putem mentine forma din ultimele doua curse, iar BMW au fost mai puternici decat McLaren in ultima cursa, asa ca nu se poate sti. Dar va trebui sa vedem ce au facut aici in teste"

.

De asemenea, Raikkonen considera ca forma slaba a lui Hamilton este justificata de prestatia sub asteptari a monopostului McLaren. "Daca nu ai un pachet la fel de bun ca anul trecut este mai dificil sa nu faci nicio greseala. Asta se intampla acum cu el".

Referindu-se la testele de la Barcelona, finlandezul a precizat ca Renault au facut un pas inainte in privinta dezvoltarii monopostului R28. "Nu am nici cea mai mica idee ce au facut celelalte echipe, dar am auzit ca Renault au facut un pas inainte. Cat despre mine, am facut doar o iesire pe pista, iar aceea a fost pe ploaie. Am incercat cateva lucruri noi, dar in aceste conditii nu vezi intregul tablou al evenimentelor. Dar ei au testat pe parcursul saptamanii si totul pare pozitiv. Este un mic pas inainte, iar asta este bine".

  • jul74, vineri, 18.04.2008 16:27
    :))

    nu e corect asa!!! mai avea putin si dadea 2 sau 3 puncte la fiecare pilot si echipa??? a dar a uitat complet de manageri!!! :)))