Raikkonen se concentreaza pe curse

Publicat vineri, 03.08.2007 10:28 de Daniel Popescu

Pilotul echipei Ferrari, Kimi Raikkonen, spune ca se concentreaza numai la curse si incearca sa nu se gandeasca la scandalul de spionaj dintre Ferrari si McLaren. Finlandezul nu a acordat atentie celor intamplate in acest caz si a dezvaluit ca singurul sau obiectiv este sa reduca distanta fata de McLaren pe pista.

"Cu siguranta vom munci din greu pentru a castiga curse, vom lupta pentru fiecare victorie, pentru fiecare punct. Asta este singura cale in curse. Nu ne asteptam sa obtinem avantaje pe alte cai. Este o poveste total diferita si ne gandim doar la curse. Speram sa ii ajungem din urma", a declarat Kimi.

Spre deosebire de McLaren, care nu a participat la tradionala intalnire cu presa, Raikkonen a fost amabil cu ziaristii, insa a evitat sa isi spuna punctul de vedere cu privire la scandalul de spionaj. "Sunt bucuros ca sunt aici. Nu stiu prea multe despre aceasta situatie. Nu vreau sa ma implic, nu conteaza daca imi place sau nu. Ce cred eu nu va schimba lucrurile pentru ca alti oameni vor lua deciziile. Pentru toata lumea ar fi mai bine sa se decida pe circuit", a precizat finalndezul, care sustine ca este optimist in privinta sanselor sale de a-l ajunge din urma pe liderului clasamentului, Lewis Hamilton.

"Am avut un rezultat slab la Nurburgring dar nu ne-am indepartat de primul loc. Mai sunt multe curse asa ca trebuie sa muncim si daca vom fi la fel de rapizi ca in ultimele 5 curse avem toate sansele", a incheiat Raikkonen.

Pilotul Ferrari ocupa in prezent lcul 4 in clasament, cu 52 de puncte si se afla la 18 puncte in spatele lui Lewis Hamilton.