Raikkonen, mai motivat ca niciodata

Publicat luni, 28.01.2008 11:20 de Daniel Popescu

Kimi Raikkonen a negat afirmatiile ca, dupa ce a castigat primul titlu mondial din cariera, isi va permite sa "o lase mai moale" in 2008.

Pilotul Scuderiei Ferrari a explicat ca va lupta pentru victorie la fel de mult ca si in sezonul precedent. "Sunt exact la fel. Daca concurez vreau sa fiu in fata. Nu este niciodata placut sa fii pe locul 5 sau 6, nici macar locul 3 nu mai este potrivit pentru mine. Vreau doar sa castig"

, a declarat Raikkonen pentru cotidianul german Bild.

Raikkonen a adaugat ca, desi a castigat titlul anul trecut, obiectivul sau este sa fie din nou incoronat la finalul acestui an. "Bineinteles ca vreau mai mult", spune finlandezul. "Cine crede ca sunt multumit si obosit greseste. Daca nu vom castiga doua trofee la finalul sezonului vom fi dezamagiti".

Raikkonen a confirmat de asemenea ca nu il simpatizeaza foarte mult pe Michael Schumacher, pilotul care a castigat cinci titluri consecutive cu Ferrari si care va testa ocazional pentru Scuderia si in acest an. "Michael este istorie, iar eu nu ma gandesc la trecut prea des", a admis Kimi.