Raikkonen: "Am fi fost descalificati daca masina era ilegala"

Publicat joi, 02.08.2007 17:32 de Daniel Popescu

Kimi Raikkonen a raspuns la acuzatiile formulate de Ron Dennis, potrivit carora Ferrari ar fi castigat cursa de la Melbourne cu "masini ilegale".

Intrebat de un reporter la Budapesta ce parere are despre declaratiile sefului de la McLaren, Kimi a replicat: "Am fi fost descalificati daca masinile erau ilegale"

.

Cu toate acestea, finlandezul este de acord ca scandalul de spionaj afecteaza Formula 1. "Indiferent ce se va intampla in saptamanile urmatoare, ar fi mult mai bine ca totul sa se decida pe circuit", a precizat pilotul echipei Ferrari.

Cursa de la Melbourne, prima a sezonului, a fost castigata de Kimi Raikkonen, in timp ce coechipierul sau, Felipe Massa, a terminat pe 6.

  • vasilegeorge, joi, 02.08.2007 17:41
    in sfarsit:)

    in sfarsit a venit o amarata de stire. vedeti ca mai era o stire despre hamilton si compania,macar 1 cu hamilton...azi... pls.

  • hubudresh, joi, 02.08.2007 18:27
    mah...

    ce tot atata hamilton sus jos...a dat norocu peste el de a ajuns la o echipa de tot si asa a ajuns unde a ajuns in clasament!!! crezi ca daca Kubika ar urca pe un Ferrari nar castiga? sa fim seriosi!

  • eu, joi, 02.08.2007 21:47
    asemanare

    Veteranii care se uita la formula 1 de mult timp trebuie sa fi observat asemanarea izbitoare dintre inceputul lui hamilton si cel al lui jacques villeneuve.... si cred eu ca va avea un final asemanator.... cei care nu stiu despre ce vorbesc....sa caute pe net.. Numai bine!

  • Zeno, vineri, 03.08.2007 08:49
    Sal

    lumineazane si pe noi "cunoscatorule".....Villneuve a debutat in F1 si a luat titlul.Si care e asemanarea pana acum?? ca eu nu o vad.Villnneuve avea cu totul alt stil de condus.Si Villneuve nu e cunoscut pentru asta,asa ca veteranule nu te mai da cunoscator aici

  • Puhni, vineri, 03.08.2007 13:17
    taceti dracu....

    cand a debutat villeneuve era esential talentul pilotului...azi...hamilton e pus intro conserva a tehnologiei si pus sa apese 2 pedale si sa tina un volan in mana.....nui vb de talent..pt ca oricine ajunge in f1 are un anume grad de competitivitate si talent....