Presă: Kubica a primit o ofertă de la Mercedes GP

Publicat sâmbătă, 26.06.2010 12:11 de Daniel Popescu

Presa internaţională susţine că Mercedes GP i-a făcut o ofertă concretă lui Robert Kubica pentru sezonul 2011.

Robert Kubica are contract cu Renault până la sfârşitul acestui sezon cu opţiune de prelungire a înţelegerii pentru încă un an, care ar trebui activată în această vară.

Performanţele polonezului din prima jumătate a acestui sezon au atras însă atenţia celor de la Mercede GP. Astfel, potrivit unor informaţii din paddock-ul de la Valencia, echipa condusă de Ross Brawn i-a făcut deja o ofertă concretă lui Kubica.

Informaţiile nu au fost confirmate oficial şi sunt surprinzătoare într-o anumită măsură, întrucât atât Nico Rosberg, cât şi Michael Schumacher sunt sub contract cu Mercedes GP pentru sezonul următor. Astfel, în cazul în care pilotul polonez ar accepta provocarea de a concura pentru germani, Mercedes GP ar trebui să rezilieze înţelegerea cu unul dintre cei doi piloţi ai săi.

Anterior, Kubica a fost creditat cu şanse mari să plece la Ferrari, însă în cele din urmă Scuderia i-a prelungit contractul lui Felipe Massa până în 2012.

Via | Joe Saward

  • baronu_albastru, sâmbătă, 26.06.2010 12:29
    Nu prea cred

    Si cine sa plece Schumacher? Rosberg merge destul de bine.

  • mad79, sâmbătă, 26.06.2010 13:11
    salutare

    cred ca schumi s-a saturat sa fie umilit in Formula1,de Alguersuari si va pleca de buna voie,pentru ca nu il vad plecand la Renault!!!!

  • ziarul, sâmbătă, 26.06.2010 13:11
    speculatii

    unii jurnalisti vor sa faca bani si interes

  • Cyrus, sâmbătă, 26.06.2010 13:22
    @Schumacher

    Ma indoiesc totusi ca Schumacher sa fie genul de persoana care sa renunte asa usor. Iar inlocuirea lui cu Kubica va pune Mercedes intr-o lumina mult mai proasta, mai ales daca nici la anul echipa nu va avea rezultate