Presă: Hulkenberg este pe lista McLaren pentru 2014

Publicat joi, 26.09.2013 11:34 de Daniel Popescu

McLaren îl ia în calcul inclusiv pe Nico Hulkenberg pentru un loc la echipă în sezonul 2014, întrucât Telmex este în urmă cu plăţile pentru sponsorizarea poziţiei lui Sergio Perez, potrivit presei germane.

McLaren a ţinut capul de afiş pe parcursul Marelui Premiu al statului Singapore după ce echipa a sugerat că este interesată să-l recruteze pe Fernando Alonso de la Ferrari.

Situaţia s-a calmat după ce spaniolul a negat orice intenţie de a părăsi Scuderia, însă McLaren a revenit în centrul atenţiei prin intermediul publicaţiei germane Bild.

Sursa citată afirmă că echipa britanică este interesată de serviciile lui Nico Hulkenberg, pilot care concurează la Sauber şi care este considerat principalul favorit să-l înlocuiască pe Kimi Raikkonen la Lotus. Ipoteza este susţinută de faptul că Telmex, grupul de telecomunicaţii mexican care îl sprijină financiar pe Sergio Perez, a rămas în urmă cu plata ratelor contractuale cu McLaren.

În plus, oferta de la McLaren ar explica şi motivele pentru care Hulkenberg nu a semnat încă cu Lotus, iar germanul are şi varianta de a reveni la Force India.

Până în prezent, germanul a refuzat să dezvăluie echipele cu care negociază pentru sezonul 2014, iar managerul Werner Heinz s-a limitat să afirme că nu există încă un acord semnat. "Nu am semnat nimic, dar suntem într-o poziţie bună", a precizat el.

McLaren nu a anunţat încă linia de piloţi pentru sezonul următor, însă Jenson Button a dezvăluit că a ajuns la un acord pentru 2014, în timp ce Perez şi-a exprimat la rândul său încrederea că va continua pentru încă un an la echipa britanică.

Via GMM

  • Gigi, joi, 26.09.2013 11:45

    Sa-l dea afara pe arogantul de Perez. Nu e bun de nimic ca pilot, doar banii sunt de el. Hulk e muuult mai bun si potrivit pt performanta.

  • ferr, joi, 26.09.2013 12:34

    Mai bun ai fi tu bai, Gigi

  • @atm, joi, 26.09.2013 13:02

    "s-au"... http://lmgtfy.com/?q=cand+se+scrie+sau+si+s-au

  • ferr1, joi, 26.09.2013 22:33

    Hulk este un pilot constant daca are monopost bun. Poate fi ca un tren pe sine. Dati-i un monopost Red Bull si il poate egala pe Vettel. Imi aduce aminte de Kubica. E un baiat serios care a venit in F1 cu mai mult talent decat bani. Munceste si isi vede de treaba sa. Pacat de faza aia urata din Singapore. Sper sa ajunga la o echipa de top in 2014. Interesant cum unii pe aici iti fura nickname-ull, nefiind capabili nici sa se gandeasca la cateva litere pe care sa le treaca in loc de nume. Nicio problema. Macar asa stiu ca am inspirat pe cineva :D De ce naiba nu l-ati plagiat pe Mircea? Nu vi se pare interesant numele Mircea? McLaren_Mircea - maine ma duc sa adopt un caine din Bucuresti si ii pun numele asta. Numai bine, @ferr(plagiatorul)!

  • atm, duminică, 29.09.2013 10:49

    Hm, dubioasa treaba, Telmex sa ramana in urma cu platite...la cati bani au ei? si tinand cont ca nici macar nu sunt sponsor principal? Si atunci, cine devine sponsor principal la anul, la McLaren? Daca nu a fi Telmex, ci altcineva, e posibil ca intr-adevar Hulk sa prinda locul. Daca va fi Telmex, cu intarzieri sau fara intarzieri, Perez va ramane cu siguranta pe locul lui.

  • Andrei, sâmbătă, 12.10.2013 20:12

    Nico Hulkenberg ii poate face concurenta buna lui S.Vettel daca ajunge la Mclaren.