Piquet Jr s-a intalnit cu presedintele Braziliei

Publicat joi, 20.12.2007 18:11 de Daniel Popescu

La doar o saptamana dupa ce a fost anuntat ca pilot la Renault pentru 2008, Nelson Piquet Jr si presedintele Renault Carlos Ghosn l-au vizitat pe Luiz Inacio Lula da Silva, presedintele Braziliei.

Intalnirea a avut loc in capitala tarii, Brasilia, care este de asemenea orasul natal al familiei lui Piquet Jr. Dupa ce a fost prezentat presedintelui Lula, Nelsinho a raspuns intrebarilor presei. Pilotul brazilian a vizitat ulterior fabrica Renault din orasul Coritiba, unde a fost asteptat de peste 300 de invitati si membri ai companiei. Angajatii au avut oportunitatea de a-l intalni pe tanarul pilot si sa discute despre cariera, job si asteptarile pentru sezonul viitor.

"Sunt onorat sa am oportunitatea de a fi aici cu Carlos Ghosn pentru a-l intalni pe presedintele Lula", a declarat Piquet Jr. "Pot deja sa vad cat de mult se schimba lucrurile pentru oameni in legatura cu entuziasmul lor dupa ce am fost anuntat ca pilot titular. Am avut parte de o primire fantastica din partea Renault Brazilia. Ca pilot, este placut sa sa intalnesc angajati Renault din toata lumea. Sincer sa fiu, abia astept sa-mi continui pregatirile pentru sezonul viitor si sa ies pe pista cat mai curand posibil".