Personalul Super Aguri a ajuns la Barcelona

Publicat marţi, 22.04.2008 10:04 de Daniel Popescu

Intreaga echipa Super Aguri, inclusiv transportoarele si masinile de cursa, au fost despachetate pe circuitul de la Barcelona.

In ciuda faptului ca participarea echipei Super Aguri la Marele Premiu al Spaniei din acest weekend este incerta, japonezii au adus pe circuitul de la Barcelona toate echipamentele de care au nevoie pentru a concura, inclusiv cele doua masini de curse.

Intre timp, revista germana Auto Motor und Sport sustine ca negocierile dintre Super Aguri si Magma Group s-au reluat, desi compania a anuntat cu cateva zile in urma ca renunta la achizitionarea echipei. In acest moment rezultatul negocierilor este necunoscut, insa Honda vor o garantie din partea unui investitor inainte ca Super Aguri sa primeasca unda verde pentru a participa la antrenamentele de vineri din Spania.

Specialistii de la Motorsport Aktuell considera ca situatia echipei Super Aguri a fost bulversata dupa ce magnatul austriac Dietrich Mateschitz a anuntat ca isi va vinde partea de 50% pe care o detine din Scuderia Toro Rosso.

In alta ordine de idei, se pare ca directorul Super Aguri, Daniele Audetto, este din nou prezent in paddockul echipei, desi a absentat la cele trei curse din acest sezon.

  • pici, miercuri, 23.04.2008 12:55
    sunteti praf

    ce treaba are aici torro rosso ...de i sa scazut un punct? puneti la punct putin impartirea ..casunteti praf