Paffett spera ca Prodrive sa intre in F1

Publicat marţi, 08.01.2008 15:29 de Daniel Popescu

Garry Paffett spune ca este inca optimist ca Prodrive ar putea intra in Formula 1 in 2009, dupa ce a fost unul dintre pilotii despre care s-a vehiculat ca ar putea obtine un loc la aceasta echipa.

Testerul McLaren spera sa devina pilot de F1 in acest an pentru Prodrive, insa ambtitiile sale au fost 'retezate' dupa ce planurile echipei lui David Richards au esuat. Insa Prodrive ar putea intra in F1 in 2009, astfel ca Paffett spera sa aibe ocazia de a deveni pilot de Formula 1.

"S-au pastrat inca legaturile dintre McLaren si Prodrive si, daca situatia in privinta masinilor construite de alti producatori se va clarifica, iar legatura cu McLaren va fi inca valabila, atunci voi avea din nou o sansa", sustine Paffett. "Dar in acest moment nu exista nicio confirmare in aceasta privinta, asa ca trebuie sa ma concentrez la ce fac acum si sa dau totul pentru echipa in pregatirea noii masini.

Eu si Pedro de la Rosa, alaturi de Lewis Hamilton si Fernando Alonso, am facut o treaba buna pentru a aduce masina la nivelul la care a fost anul trecut, si cred ca trebuie sa ne straduim mai mult pentru a face masina ceva mai rapida in acest sezon".