OFICIAL: Team Lotus a devenit Caterham

Publicat miercuri, 14.12.2011 16:11 de Daniel Popescu

Team Lotus a anunţat schimbarea oficială a numelui echipei în Caterham şi va concura şi anul viitor în culorile verde şi galben.

Team Lotus a publicat miercuri ultimul număr din acest an al revistei sale electronice, Team Lotus Notes, în care a anunţat schimbarea oficială a numelui echipei în Caterham, conform unei înţelegeri anterioare.

Echipa malaeziană va concura în continuare în culorile galben şi verde pe care le utilizează începând din acest an.

"M-aş fi bătut până la final pentru numele Team Lotus dacă aş fi simţit că asta este corect, dar dacă privim fără pasiune unde am ajuns are sens să începem de la zero, iar Caterham ne-a oferit o şansă. Este cea mai bună soluţie posibilă pentru unde vrem să ajungem, parţial pentru că ne oferă controlul total asupra a ceea ce facem şi pentru că nu are sens să concurez pentru a promova un producător auto pe care nu-l deţin", a declarat Tony Fernandes, patronul Caterham.

Echipa de Formula 1 îşi va muta sediul de la Norfolk la Leafield, Oxfordshire, acolo unde îşi are fabrica şi divizia de maşini de strada Caterham. Renault urmează de asemenea să-şi schimbe numele în Lotus începând din sezonul 2012.

Via | Caterham