Noua masina Spyker isi face debutul la Monza

Publicat joi, 30.08.2007 11:57 de Daniel Popescu

Spyker a anuntat ca masina “B” va debuta la urmatoarea cursa de Formula 1, programata la inceputul lunii viitoare pe circuitul de la Monza. Dupa ce noul monopost a efectuat 76 de tururi miercuri, in cadrul testelor de la Monza, oficialii Spyker au anuntat ca masina a trecut testele de siguranta cu o zi mai devreme.

“Masina isi va face debutul la Marele Premiu al Italiei de peste o saptamana”, se precizeaza intr-un comunicat de presa al echipei olandeze. “Progresul pare promitator si stim ca masina are un potential foarte mare”.

Unul dintre pilotii echipei, Adrian Sutil, a precizat insa ca este dificil de spus care este progresul real al noului monopost. “Este dificil de spus unde suntem cu noua masina. Monza este un circuit foarte special spre deosebire de celelalte, cu aderenta scazuta, insa cred ca este un inceput bun”.

  • ShArKy, joi, 30.08.2007 12:10
    am vazut

    ca toyota i-a copiat pe cei de la ferrari cu , capacele de la pneurile spate...acelashi lucru il putem spune shi despre wiliams care a copiat de la mclaren eleronu` fatza...shi privitzi la spatele lui mclaren...mai ales eleronu` e schimbat fatza de celelalte echipe :D inseamna ca au adus imbunatatziri la aerodinamica :D