Mosley ar putea ramane presedinte FIA

Publicat luni, 18.02.2008 09:42 de Daniel Popescu

Max Mosley a sugerat ca nu este pregatit sa renunte la functia de presedinte al FIA, cel putin pana la alegerile urmnatoare din luna octombrie a anului viitor.

Britanicul in varsta de 67 de ani, care a revenit asupra deciziei de a parasi FIA in 2004, a declarat pentru celebrul cotidian englez The Times ca mai are multe lucruri de facut ca sef al forului mondial. Desi conduce FIA de 15 ani, Mosley spune ca este foarte nerabdator sa ia parte la noua "era" a Formulei 1, prin introducerea sistemelor de recuperare a energiei si a motoarelor ecologice din 2013.

El a refuzat sa speculeze asupra viitorului sau dupa 2009, insa este convins ca va ramane in functie pana la alegerile de anul viitor. "Este intelept sa nu renunt inainte de octombrie 2009; dupa aceasta dasta, trebuie sa fiu foarte, foarte atent. Formula 1 este un sport in care cel mai bine este ca deciziile sa fie luate de o singura persoana capabila", a declarat Mosley.

Mai mult, englezul spune ca nu este ingrijorat de afirmatiile celor care cred ca a venit timpul sa lase locul altei persoane. "Imi place sa citesc bloguri in care autorii sunt furiosi pe mine, este foarte distractiv. Dar pur si simplu Formula 1 nu poate divorta de spiritul sau", a adaugat Mosley, care conduce FIA din 1993.

  • kimi, luni, 18.02.2008 10:14
    mosley

    frate io zic sa ramana prsedinte pe viata la fia , cel mai bine !! nu mai scapam de bososrogii astia de la fia