Montezemolo a decis să intre în politica şi va renunţa la Ferrari

Publicat marţi, 05.04.2011 15:33 de Daniel Popescu

Luca di Montezemolo va renunţa la funcţia de preşedinte al Ferrari pentru o carieră politică, susţine unul dintre apropiaţii acestuia.

Ferrari se pregateste pentru un amplu proces de restructurare a departamentului de conducere, intrucat presedintele Luca di Montezemolo a decis in cele din urma sa urmeze o cariera in politica italiana.

Informatia a fost dezvaluita de Massimo Cacciari, fostul primar al Veneziei si unul dintre apropiatii lui Montezemolo, care sustine ca acesta din urma si-a dat deja acordul pentru aceasta schimbare radicala in cariera.

"Montezemolo pregateste prorpia lista civila nationala pentru a aparea pe scena politica atunci cand vor fi alegeri. Asteptam doar sa aflam cand se va intampla acest lucru", a declarat Cacciari.

In plus, sursa citata sustine ca Ferrari a gasit deja un inlocuitor pentru di Montezemolo: Lapo Elkann, fratele in varsta de 34 de ani al lui John Elkann, presedintele Fiat. Acesta a primit deja acceptul CEO-ului Fiat Sergio Marchionne pentru a prelua conducerea Ferrari imediat dupa ce Montezemolo isi va anunta retragerea.

Via | Autosprint

  • octav71, marţi, 05.04.2011 16:56

    O mica ... litera lipsa. in loc de FIA trebuia FIAT! John Elkann, presedintele FIAT! Astfel prevenim dejectiile comentatorului de mai sus :)

  • Cyrus, marţi, 05.04.2011 19:06
    Inca o greseala

    "Montezemolo pregateste prorpia lista ..."