Minardi: "Alonso e favorit la titlu"

Publicat vineri, 06.08.2010 13:09 de Mircea Meșter

Omul care l-a adus pe Alonso în Formula 1 susţine că spaniolul este favorit în 2010 deoarece Red Bull are probleme de organizare.

Gian Carlo Minardi susţine că Fernando Alonso este piliotul favorit la titlul din acest an în Formula 1, în ciuda faptului că spaniolul se află în acest moment pe poziţia a cincea a clasamentului general, la 20 de puncte de liderul Mark Webber.

"Alonso aduce plus-valoare şi este un pilot care îşi poate impune personalitatea printre ingineri şi în echipa tehnică. Aceştia ştiu că Fernando dă întotdeauna 100% şi că restul trebuie să vină din dezvoltarea maşinii. În plus, în finalul acestui campionat extrem de strâns, problemele de management de la Red Bull ar putea să fie decisive. Webber este un pilot foarte bun şi deseori subevaluat, însă Red Bull sunt lipsiţi de experienţă în ceea ce priveşte controlul asupra a doi piloţi de top"

, consideră Minardi, cel care a fost primul angajator al lui Fernando Alonso în Formula 1.

Opinia lui Minardi este întărită de o declaraţie a lui Luca di Montezemolo, care anunţa că următoarele două Mari Premii se vor disputa pe circuite foarte rapide, care favorizează astfel Ferrari. "Spa şi Monza ar trebui să fie foarte bune pentru noi", spune şeful Ferrari.

  • rayn380, vineri, 06.08.2010 14:19
    speculatori

    Iasa astia ca ciupercile dupa ploaie, care mai de care, cu fel si fel de declaratii care dintre cei care se vor bate la titlu, il si vor castiga anul acesta. Mai trebuie sa sara cineva pentru Hamilton, Vettel si Button!!! va fi un razboi psihologic intr-o proportie foarte mare, pentru aceste ultime 7 curse ramase in calendar....

  • dany, vineri, 06.08.2010 15:01

    fiecare cu simpatiile lui! avand in vedere ca a debutat in echipa lui nu se facea sa tina cu hamilton! a vorbit de bine si pe webber pt ca tot el l-a adus in F1!

  • Ursu, vineri, 06.08.2010 17:50
    amatori

    noi comentam ca amatori. El comenteaza ca si pro. Pana la urma omul ala a fost acolo, a avut echipa si a adus destul de multi piloti de valoare in F1. Ar trebui sa stam pe curu nostru si sa rumegam ce zic oamenii astia, care pana la urma , fata de toti restul de pe site-ul asta, au idee cam ce calitati si defecte are un pilot si o echipa. Da, romanu' se crede mare specialist in toate. Expertiza asta face ca romania sa n-aiba/produca: autostrazi, masini, fotbal, medicare, economie, cultura, etc IJS...poate ar trebui sa vezi cei 2 zombi ce sug creierul din capul tau inainte de a vedea un tzantzar ce-l pisca pe altul.

  • Marinca, vineri, 06.08.2010 17:58
    rayn

    Tu chiar nu te poti abtine sa nu-ti pui ineptiile la vedere!Chiar crezi ca intereseaza pe cineva ce pareri ai tu?Vad ca nu te prinde rusinea oricat ti se spune si o dai inainte..prostia e boala grea, stiu.

  • rayn380, vineri, 06.08.2010 23:55
    Marinca

    boy, ori girl or whatever are you. I don't give a shit on your bullshits....mai mult sau mai putin spus...Iar va luati de mine fara motiv?? iar aveti chef de cearta si nu stiti cu cine sa va luati la tranta? Pai la ce naiba or mai fi pus oamenii astia rubrica de comentariu la fiecare articol?? ahhh?? in caz ca maria ta nu stie, este ca noi fanii F1 sa ne spunem parerea in felul lui. Ca eu mi-i expun si unii inapti ca si tine nu inteleg despre ce este vorba....atunci stai naiba in banca ta si nu mai comenta atata off-topic si mai mult de atat nu mai porni flame-uri din orice rahat. Mi-am dat seama ca pur si simplu va deranjeaza prezenta mea pe aici, prin fiecare comentariu pe care il intreprind, indiferent de pozitia adoptata. Stai naiba in banca ta, ca nu te-a bagat nima-n seama. 'nteles baiete??

  • blescau, sâmbătă, 07.08.2010 13:11

    la ferrari e mai simplu cu controlul pilotilor pt ca de obicei au un singur pilot de top in echipa :)

  • ctlnmihai, duminică, 08.08.2010 16:44
    off topic

    Adrian Newey hospitalised after crash....http://www.f1fanatic.co.uk/2010/08/08/adrian-newey-hospitalised-after-crash/