Mercedes GP iniţiază o amplă campanie de recrutări

Publicat marţi, 26.07.2011 11:25 de Daniel Popescu

Mercedes GP intenţionează să angajeze aproximativ 100 de tehnicieni pe 39 de de posturi disponibile, potrivit unui anunţ postat pe site-ul oficial al echipei.

Mercedes GP a iniţiat o amplă campanie de recrutări în toate departamentele tehnice ale echipei, care are drept scop îmbunatăţirea semnificativă a performanţelor.

Potrivit unor anunţuri postate pe site-ul oficial al echipei, Mercedes GP intenţionează să recruteze aproximativ 100 de angajaţi pe 39 de posturi, printre acestea figurând şi cele de tehnicieni specializaţi pe sisteme hidraulice şi cutii de viteze sau cele de designeri şi programatori software.

Astfel, constructorul german speră să-şi întărească echipa atât în departamentul tehnic, cât şi în cel legat de tehnologia Computational Fluid Dynamics (CFD). Potrivit unor informaţii neoficiale, Mercedes GP are în prezent aproximativ 450 de angajaţi, în condiţiile în care Red Bull, McLaren şi Ferrari beneficiază de sprijinul a cel puţin 525 de oameni.

Mercedes a revenit în Formula 1 cu propria echipă în 2010 prin achiziţionarea celor de la Brawn GP, însă până în prezent nu a deţinut niciun monopost capabil să lupte pentru victorie cu cele trei echipe de top din competiţie.

Via | Mercedes GP