McLaren va introduce un nou update în Coreea de Sud

Publicat marţi, 12.10.2010 18:02 de Daniel Popescu

McLaren va utiliza o nouă aripă faţă în Marele Premiu al Coreei de Sud, în încercarea de a reveni în lupta pentru titlul mondial.

Şansele la titlu al echipei McLaren Mercedes au scăzut în urma rezultatelor obţinute în Marele Premiu al Japoniei, după ce Lewis hamilton şi Jenson Button au ocupat doar locurile 4 şi 5. Întrucât au mai rămas doar 3 curse până la sfârşitul sezonului, McLaren are nevoie de un rezultat cât mai bun în următoarea etapă din Coreea de Sud pentru a reveni în luptă directă cu Red Bull Racing şi Ferrari.

În acest sens, britanicii vor introduce un nou update în cursă din apropiere de Seul, care vizează o aripă faţă nouă şi o modificare a aripii spate.

"Vom avea o nouă aripa fată. Sperăm că aripa spate pentru care nu am avut suficient timp aici (n.r - la Suzuka) o vom avea acolo. Sunt câteva lucruri pe care le pregătim, aşa că vom arunca totul în cele trei curse care au mai rămas. Suntem încă în joc şi, până în momentul în care nu vom mai putea (n.r - câştigă titlurile) vom continua să forţăm", a declarat Martin Whitmarsh, şeful echipei McLaren.

După ce Lewis Hamilton a fost afectat de numeroase probleme la cutia de viteze pe parcursul weekendului, Whitmarsh a admis că echipa are nevoie de o fiabilitate exemplară pentru a spera la titlurile mondiale.

"Nu pierdem timp îngrijorându-ne în privinţa asta (n.r - a locului din clasament), ci petrecem timp în legătură cu asta. Trebuie să ne asigurăm că suntem fiabili, să îmbunătăţim monopostul şi să facem tot cec putem în următoarele curse", a mai precizat britanicul în vârstă de 50 de ani.

Via | ITV

  • AS, marţi, 12.10.2010 18:21

    inc-o gaura?

  • mad79, marţi, 12.10.2010 23:18
    salut

    @AS ca sa-ti bage tie mintile cineva in cap?