McLaren: "Titlul se va decide în ultima cursă"

Publicat miercuri, 25.08.2010 15:02 de Daniel Popescu

McLaren consideră că luptă pentru titlul mondial este atât de echilibrată încât învingătorul va fi stabilit în ultima etapă a sezonului.

După ce a concurat de la egal la egal cu Red Bull Racing în prima parte a sezonului, McLaren a intrat pe o pantă descendentă în ultimele curse şi a coborât în urma rivalilor de la Scuderia Ferrari.

Pentru a surmonta această diferenţă, echipa britanică este determinată să continue programul de dezvoltare pentru monopostul MP4-25 şi anticipează că lupta pentru titlul mondial va fi foarte echilibrată până la finalul sezonului.

"Camnpionatul este foarte echilibrat în acest moment. Am avut o performantă slabă în Ungaria şi diferenţa faţă de Ferrari şi Red Bull a fost semnificativă, ceea ce a cauzat coborârea noastră. Următoarele curse vor reprezenta o cursă directă de dezvoltare, întrucât la începutul anului ştiam că piloţii vor fi foarte apropiaţi. Depinde ce putem inventa de acum până la finalul sezonului".

"Având în vedere performanta din Ungaria, revenirea la circuite cu caracteristici similare ar trebui să reprezinte o îngrijorare, dar muncim din greu pentru a face ceva în această privinţă. Aşteptăm un upgrade pentru Singapore şi, dacă lupta pentru titlu rămâne la fel de echilibrată ca în acest moment, vom avea un pachet de dezvoltare şi în ultima cursă", a declarat Jonathan Neale, directorul executiv al echipei McLaren.

Britanicii au câştigat doar patru puncte la Hungaroring şi au cedat poziţia de lideri în clasamentul constructorilor rivalilor de la Red Bull Racing, care au un avantaj fragil de opt puncte înainte de Marele Premiu al Belgiei din acest weekend.

Via | Autosport

  • Andrei, miercuri, 25.08.2010 15:18
    McLaren

    Deci astia de la Mclaren mai fac doua updaituri pe masina in Singapore si ultima cursa =)) foarte inteligent si cica vor sa castige titlul

  • Andrei, miercuri, 25.08.2010 15:19
    Mclaren

    upgrade*

  • schumy1969, miercuri, 25.08.2010 16:12
    Titlul se va decide în ultima cursă

    corect, vettel sau webber

  • FERNANDO, miercuri, 25.08.2010 18:19
    ALONSO

    In ultima cursa se va decide ca, Alonso ve fi campion.

  • michael_schumacher, miercuri, 25.08.2010 19:26
    Schumy

    Alfonzo va fi campion cu ferrari cand.... va inceta sa viseze cu ochii deschisi si isi va da aerele la o parte si va pilota