McLaren se teme de Raikkonen

Publicat marţi, 08.05.2007 13:25

Anglo-germanii de la McLaren Mercedes considera, prin vocea pilotului de teste Pedro de la Rosa, ca finlandezul Kimi Raikkonen este principalul lor adversar in actualul sezon al Formulei 1.

"Este foarte rapid, iar prin trecerea la Ferrari a devenit si mai puternic. Dupa 17 curse el va fi principalul nostru rival",

a declarat spaniolul de la Rosa.

"Vom face tot ce ne sta in putinta pentru a castiga in Spania. Ne-am imbunatatit simtitor masina, iar acum ramane sa asteptam deznodamantul cursei", a mai precizat pilotul de teste al celor de la McLaren.

  • mihnea, marţi, 08.05.2007 18:52
    temeri

    ar face bine sa le fie teama de el..pentru ca in urmatoarele curse va castiga sau va fi al doilea, in spatele lui massa

  • flo, marţi, 08.05.2007 20:03
    kimmi e peste massa

    auzi lasa mai moale cu massa,daca avea masina era deja campion de 2 ori si alonso ar fifost un anonim,singurul avantaj al lui massa e ca el cunoaste mai bine masina ...si atat

  • Giannig, miercuri, 09.05.2007 07:00
    un prost de la Rosa

    Cred ca titlu e superprost ales; iar De la Rosa dezamagitor. Oamenii care conduc Mclaren, Ron Dennis, Norbert Haug si Whitemash ii doare pe undeva pe langa gaura din posterior de Kimi. Ei stiu cel mai bine punctele slabe ale finlandezului si le vor folosi la momentul cuvenit. Intr-adevar Massa are un avantaj ca stie deja echipa, masina si cauciucurile. Dar dupa Bahrain are si un avantaj moral...dupa doar o sapt in care ajunsese de la erou un zero, a revenit la erou...a re un psihic poate mai puternic decat Kimi.

  • graphx, miercuri, 09.05.2007 08:58
    Massa cine e Massa?

    Eternul secund, Kimi e la 7 clase peste