McLaren lanseaza noul monopost spre finalul lunii ianuarie

Publicat joi, 07.01.2010 15:09 de Daniel Popescu

McLaren a dezvaluit ca va lansa noul monopost pentru sezonul 2010 inluna ianuarie, insa nu a precizat data exacta a evenimentului.

Echipele din Formula 1 incep treptat sa-si anunte planurile pentru sezonul urmator si sa programeze lansarea noilor monoposturi, dupa ce propunerea de a organiza un eveniment unic a fost abandonata.

Joi a venit randul celor de la McLaren sa faca primele dezvaluiri in acest sens, chiar daca informatiile nu sunt foarte precise. Astfel, in comunicatul de presa prin care anunta ca Lewis Hamilton implineste 25 de ani, McLaren a dezvaluit ca monopostul MP4-25 va fi lansat in luna ianuarie.

"Hamilton implineste astazi 25 de ani. Se antreneaza in continuare din greu si apreciaza fiecare minut al pregatirii. Va fi inapoi curand pentru a incepe pregatirile pentru lansarea monopostului din 2010 mai tarziu in aceasta luna", se precizeaza in mesajul celor de la McLaren.

Echipa nu a oferit insa niciun alt amanunt legat de lansarea monopostului, care va avea loc cel mai probabil la sediul echipei de la Woking.

Via | McLaren

  • NeoGalaxy, joi, 07.01.2010 15:23
    @Traducere si inteles

    Pe mine m-ati lasat in ceata... rau de tot mai ales cand am citit urmatorul text: "Se antreneaza in continuare din greu si apreciaza fiecare minut. Va fi inapoi curand pentru a incepe pregatirile pentru lansarea monopostului din 2010 mai tarziu in aceasta luna". Ceva nu suna frumos in frazele de mai sus :)

  • daniel.popescu, joi, 07.01.2010 15:39
    @neoGalaxy

    Comunicatul in engleza spune acelasi lucru. Cel mai probabil, Hamilton este inca in vacanta, se antreneaza din greu prin distractie si va reveni la Woking ceva mai tarziu. Cred ca asta este intelesul ascuns al informatiei.

  • diesel08, joi, 07.01.2010 15:52
    Pregatiri..

    Eu cred ca sunt faze dinstincte. Una-i sa se antreneze pentru a-si mentine conditia fizica, ceea ce trebuie sa se-ntample regulat, si, in aceasta perioada intensiv, si alta e sa participe alaturi de echipa, atunci cand isi va termina vacanta, la acea pregatire preliminara a monopostului. Ma gandesc ca asta e singurul sens logic al comunicatului.

  • mobius, joi, 07.01.2010 16:44
    discriminare

    Pe mine ma mira faptul ca, in continuare McLaren are un singur pilot. Sper sa piarda din nou cu aceasta filozofie, poate in cele din urma vor invata lectia.