McLaren lanseaza noul monopost pe 7 ianuarie

Publicat vineri, 28.12.2007 12:16 de Daniel Popescu

Oficialii McLaren Mercedes au decis sa organizeze un eveniment pentru lansarea masinii cu care vor concura in 2008, desi in cursul lunii decembrie au precizat ca intentioneaza sa prezinte noua masina doar la primele teste de anul viitor.

Noul monopost va fi prezentat oficial pe data de 7 ianuarie 2008 la Muzeul Mercedes-Benz din Stuttgart (Germania), la doar o zi dupa ce Scuderia Ferrari va lansa masina pentru 2008 in Italia.

In ziua urmatoare, monopostul MP4-23 va parcurge primii kilometri de pista pe circuitul de la Jerez.

  • edyman, luni, 31.12.2007 09:04
    povestea negroteiului cu ifose si a managerului cu impresii

    Vreti sa va zic ce o sa se intample in 2008? Alonso va avea un start prost din cauza monopostului renault care este o mortaciune; kimi va rupe cateva curse bune si va avea de furca cu bmw; negroteiul de la mercedes o va lua in gura si o va molfai impreuna cu ron dennis la capatul celalalt; honda va surprinde; toyota iar va dezamagi pentru ca sunt varza in motorsport; wiliams va fi din ce in ce mai bine pentru ca se pare spre sfarsitul sezonului au gasit reteta succesului; red bull sau toro roso nu are rost sa discutam - alearga pentru publicitate; restul nu conteaza. Mai vorbim la sfarsitul lui 2008 sa vedeti ca am avut dreptate.