Massa: "Trebuie sa imbunatatim fiabilitatea masinii"

Publicat marţi, 10.07.2007 13:52 de Daniel Popescu

Felipe Massa a declarat ca mecanicii echipei Ferrari ar trebui sa imbunatateasca fiabilitatea masinii pentru a putea spera la titlu in acest sezon.

"Cred ca masina noastra este foarte buna. Avem un potential ridicat pentru urmatoarele curse si cred ca singurul lucru la care trebuie sa mai lucram este fiabilitatea masinii. McLaren termina mereu cu ambii piloti in frunte, prin urmare nu ne putem permite pasi gresiti"

, a declarat Massa.

Brazilianul a facut o cursa excelenta in Anglia, insa a pierdut multe puncte din cauza problemelor mecanice ale masinii, care l-au fortat sa ia startul in cursa de pe linia boxelor. "A fost o cursa foarte buna pentru mine si ma bucur ca am putut demonstra de ce sunt in stare intr-o astfel de situatie. Aspectul negativ este insa ca am pierdut multe puncte. Daca totul ar fi fost ok, m-as fi putut lupta fara indoiala pentru victorie", a declarat pilotul echipei Ferrari.

  • reddog, marţi, 10.07.2007 14:00
    corect

    desi sunt cu McLaren sunt nevoit sa recunosc ca Massa a facut o cursa de exceptie la Silverstone,cu siguranta dak nu pierdea startul se clasa pe podium...probabil in dauna lui Hamilton,ferrari sunt pe val fara discutie...asteptam replica lui McLaren&Co

  • eu, marţi, 10.07.2007 14:18
    ferrari

    S-a vazut clar in ultimele doua curse ca Ferrari este peste McLaren in momentul de fata si ar fi fost si in restul curselor daca nu ar fi avut tunelul aerodinamic stricat....dar asta e... si in privinta pilotilor ei sunt comparabili.... Oricum...am ajuns sa o vad si pe asta: Un fan McLaren(reddog) a recunoscut ca Ferrari sunt mai buni. Dupa parerea mea Massa si Hamilton sunt cei mai buni pilotii in momentul actual chiar daca Hamilton a avut performante o idee mai bune..... Kimi si Fernando sunt o clasa mai jos....

  • Vlad, marţi, 10.07.2007 14:29
    pt eu!

    Kimi nu e cu o clasa mai jos decat Massa nici in vise...Eu in joc il am pe Massa, imi place de el, dar totushi cred ca Raikonnen e pe urmele lui Schumacher....cat despre Alono si Hamilton...Hamilton mi se pare un foc de paie...daca ar fi venit anul trecut la McLaren era intr-o umbra foarte mare...ce mai, la nivelul acela sunt toti niste piloti adevarati!

  • Seb, marţi, 10.07.2007 14:35
    Pentru eu

    Bai "eu", se vede ca urmaresti F1 de cativa ani. Apuca-te de citit, baiatu', si-ai sa vezi ca inafara de Barichello, Massa este unul din cei mai slabi piloti pe care i-a avut Ferrari in ultimii 15 ani. Irvine (Eddie, prenumele lui, daca nu stii) era cu o clasa peste Massa. In privinta acestui Hamilton, parca asa il cheama, este doar... un pilot, care are o masina buna. Atat. Constanta este o calitate obligatorie pentru un campion mondial, dar numai cu atat nu faci mare branza. Din punctul meu de vedere, Alonso este cel mai slab campion mondial din istoria F1. Acest lucru l-a demonstrat anul asta in Franta, iar in anii trecuti, inafara de faptul ca pleca din pole, n-a demonstrat mai nimic. Asa ca mai subtire cu laudele la acest Hamilton, la Alonso, la Massa etc. Luati de urmariti curse din arhive, sa vedeti acolo curse adevarate si campioni mondiali

  • reddog, marţi, 10.07.2007 14:43
    Vlad

    Kimi e peste Massa...s-a vazut asta pe pista in Franta...Hamilton este inca tanar dar foarte constant,parerea mea ca la titlu se va bate Kimi cu Alonso

  • bestraper004, marţi, 10.07.2007 14:55
    Seb

    Ai dreptate se vede ca esti pasionat si ca te pricepi, aceasi parere o am si eu.Eu tin cu Ferarri.

  • silviukimi, marţi, 10.07.2007 14:56
    .

    Poate am mai zis, mie Alonso mi se pare un campion mondial fara stralucire. Daca in 2005/2006 ar fi castigat KIMI/SCHUMI, nu s-ar fi suparat nimeni!

  • matrixu, marţi, 10.07.2007 15:08
    Cu cearta cine e mai bun

    Eu zic ca Superman il bate pe Spiderman. Si daca nu incetati cu cearta o chem pe mama sa va bata. Zici ca sunt pe un site de copii de 5 ani. Vedeti-va de pasiuni fara a incerca sa deveniti nervosi si enervanti.

  • Seb, marţi, 10.07.2007 15:22
    Pentru Matrixu

    Colegu', fara suparare, nu prea sunt eu cu forum-urile, dar cand vad "Michi Alexandresti" de astia care au impresia ca le au cu F1, ma apuca amocu'. Nici Superman nu-l bate pe Spiderman si viceversa, da' cred ca e cazul ca unii "forumisti" sa puna mana pe carte inainte de a-si da cu parerea, nu crezi?

  • Seb, marţi, 10.07.2007 15:34
    Pentru PROFESIONISTI

    Baieti, va dau un link sa vedeti ce inseamna cu adevarat F1, unde puteti "observa" stofa de campion: http://www.metacafe.com/watch/37657/formula_1/ E vorba de duelul crancen dintre Villneuve (Gilles) si Arnoux. Ia sa va vad, stie cineva despre ce cursa e vorba si in ce an?

  • mirco, marţi, 10.07.2007 16:25
    @seb

    din curiozitate, spune-mi si mie, mai "expertule", de unde ai tu certitudinea ca massa e mai slab decat irvine. stii vorba aia : VORBESTI CA ... IN TARG !

  • Sev, marţi, 10.07.2007 16:32
    Pentru Mirco

    Hai sa facem un pariu: iti dau o sticla de Jack Daniels daca Massa va fi vreodata in situatia de a se bate pentru titlul mondial. Poate nu stii, cand Schumacher a fost inlocuit la Ferrari de Salo, in urma unui accident, Hakkinen a castigat campionatul in ultima cursa (Japonia) cu doar 2 puncte diferenta. Te tine?

  • matrixu, marţi, 10.07.2007 16:34
    Continuare la Sev

    Si asta din cauza ca mecanii lui Irvine au "uitat" o roata la un schimb de pneuri in momentul in care Irvine conducea. Atunci imi placea F1 dar de atunci nu mi-a mai placut de Ferrari.

  • horted, marţi, 10.07.2007 19:24
    pt.seb

    1979 Dijon Uite aici duelul complet: http://www.youtube.com/watch?v=j3tXJm9tYGM

  • gombotul, marţi, 10.07.2007 20:15
    Massa

    Cat despre Massa sunt de parere ca e un pilot foarte bun si nicidecum sub valoarea lui Raikkonen.Din cate ati vazut si voi ambii au avut atat noroc cat si ghinion si ambii au demonstrat cand a fost cazul.Cat despre faptul k Massa ar putea vreodata sa lupte pt titlu de campion...cred k are talentul si masina necesara pt aceasta.Sa castige cel mai bun;)

  • hakkinen, miercuri, 11.07.2007 09:14
    @silviukimi

    cum adica nu se supara nimeni daca lua ciuma campionatul?vorbeste in numele tau ! Desi eram fan Raikkonen,aveam poza lui si pe desktop,am fost cel mai bucuros cand a luat Alonso campionatul anul trecut,ce chef am tras ! "Dusmanul dusmanului meu este prietenul meu" De atunci,TOATA STIMA,FERNANDO !

  • mirco, miercuri, 11.07.2007 13:48
    pt seb

    Detest sa citesc comentarii de genul : X pilot e mai tare decat Y pilot, mai ales cand cei doi piloti nu prea s-au intalnit pe pista. Sau cand un user generalizeaza la modul :"bai ferrari-stilor" sau "bai forum-istilor" etc. Mie personal imi place in primul rand competitia. E normal ca fiecare sa aiba unul sau mai multi favoriti, echipe sau piloti. Multi care isi scriu parerea aici despre pilotii care nu le sunt favoriti, nu fac altceva decat sa-i porcaiasca pe ei si pe fanii lor, ceea ce mi se pare un comportament de stadion romanesc. Cat despre "discutia" noastra, nu pot sa inteleg cum ii poti compara pe cei doi. In '99 ferrari a avut o masina mai buna decat mclaren iar lucrul asta impreuna cu sansa pe care a avut-o(schumacher neconcurand), l-au pus pe irvine in postura de potential campion. My opinion. Am observat ca esti fan raikkonen si probabil ca, crezi in sansa lui la titlu, chiar daca e cu 18 puncte in urma lui hamilton. Practic, massa fiind la un punct in urma lui raikkonen, diferenta infima, este si el, cu sansa lui, in lupta pt titlu. Anul asta avem ceva ce nu am avut demult si anume 4(PATRU) piloti in lupta pt titlu. DECI CRED CA STICLA IMI APARTINE. Totusi ai noroc, nu prea ma impac cu alcoolul, asa ca te las sa o savurezi tu.