Massa susţine că pilotează la fel de bine ca în 2008, când a fost la un punct de titlu

Publicat vineri, 17.04.2015 11:02 de Daniel Popescu

Felipe Massa consideră că în prezent pilotează la fel de bine ca în sezonul 2008, când a pierdut titlul mondial în favoarea lui Lewis Hamilton pentru un singur punct.

Felipe Massa a obţinut 30 de puncte în primele trei curse ale sezonului şi ocupa locul patru în clasamentul general, în spatele celor doi piloţi Mercedes şi al lui Sebastian Vettel, singurii care au terminat pe podium în acest an.

Brazilianul consideră că traversează un sezon la fel de bun ca cel din 2008, când a luptat pentru titlul mondial cu Lewis Hamilton până în ultimul viraj al ultimei curse, însă admite că acum diferenţa este făcută de calitatea monopostului.

"Aşa cred. Singura diferenţă este că în 2008 luptăm pentru titlu, iar acum nu. Probabil că în 2008 aveam monopostul de top, iar acum probabil suntem a treia echipă a campionatului, dar mă simt foarte bine, simt că pilotez foarte bine şi că pot folosi monopostul în cel mai bun mod", a declarat el citat de publicaţia Motorsport.

După plecarea de la Ferrari, Massa a început să înregistreze progrese vizibile în a doua parte a sezonului precedent, însă a refuzat să explice motivele pentru care, atunci când concura pentru Scuderia, a avut parte şi de numeroase campanii modeste, în special după 2010.

"Am avut unele motive, dar nu vreau să pun motivele pe masă. Dar am câteva motive pentru care nu am fost atât de puternic în ultimele sezoane cu Ferrari. Trecutul este trecut, acum lucrăm în prezent, care este mai bun", a adăugat el.

Via Motorsport

  • lcr, vineri, 17.04.2015 12:42

    Daca tinem cont ca nu a mai produs incidente se poate spune ca are dreptate.