Massa: "Suntem mai buni decat McLaren in curse"

Publicat vineri, 20.07.2007 15:06 de Daniel Popescu

Brazilianul Felipe Massa considera ca, pana in prezent, Ferrari a demonstrat ca este mai buna in curse decat rivala din campionat, McLaren Mercedes.

"Sunt sigur ca avem un pachet bun, asa cum am demonstrat si in ultimele doua curse. Comparand monopostul F2007 cu McLaren, probabil ca punctul nostru forte este ca suntem mai buni in curse, in timp ce McLaren are un usor avantaj in fata noastra in calificari. Dar aceste lucruri se pot schimba si sper ca vom fi puternici atat in calificari, cat si in cursa. Acesta este obiectivul nostru"

, a declarat Massa.

In opinia sa, calificarile vor juca un rol important in Marele Premiu al Europei. "Calificarile sunt importante. Primul sector al cursei are multe viraje lente unde poti pierde mult timp daca faci greseli. De asemenea, sicana din ultimul sector poate fi inselatoare", a precizat brazilianul.

Desi ar fi vrut o pozitionare mai buna in clasament, Massa este destul de multumit de evolutiile sale din 2007. "Intr-un fel, as fi fost mai fericit daca as fi ocupat o pozitie mai buna, dar sunt foarte multumit de rezultatele obtinute in anumite curse. Cea mai proasta cursa pentru mine ramane, fara indoiala, cea din Canada", a mai spus pilotul echipei Ferrari.

Massa ocupa locul 4 in campionat, fiind devansat de coechipierul sau Kimi Raikkonen cu un singur punct.