Massa salută sprijinul acordat de Ferrari

Publicat vineri, 15.10.2010 10:02 de Daniel Popescu

Felipe Massa i-a mulţumit lui Luca di Montezemolo pentru sprijinul moral acordat înaintea ultimelor trei curse din acest sezon.

Felipe Massa a intrat pe o pantă descendentă în ultima perioadă, care a culminant cu rezultatele modeste înregistrate în Singapore şi Japonia, curse în care a obţinut doar 4 puncte.

In ciuda situaţiei dificile în care se află, Luca di Montezemolo, preşedintele Ferrari, l-a asigurat de tot sprijinul său, afirmând că

brazilianul va fi surpriza finalului de sezon şi că Scuderia îl va ajuta să câştige curse. Massa nu a întârziat să-i mulţumească şefului său pentru încrederea acordată în cadrul unui mesaj postat pe blogul său oficial.

"Chiar dacă trec printr-o perioadă dificilă acum din cauza lipsei de rezultate din ultimele două curse, ştiu că pot conta pe sprijinul echipei, care întotdeauna a fost în spatele meu 100%, în special în vremuri dificile. Am fost foarte încântat să citesc ce a spus preşedintele nostru Montezemolo după Marele Premiu al Japoniei.  Apreciez foarte mult să ştiu că are încredere în mine: înţelege foarte bine sportul şi ştie că uneori poţi trece prin momente dificile. Faptul că mă sprijină întotdeauna este foarte important", a precizat brazilianul.

Pentru a recompensa încrederea acordată de Montezemolo, Massa susţine că este determinat să-şi ajute echipa să-şi îndeplinească obiectivele în ultimele trei curse ale sezonului.

"Dorinţa mea de a mă descurca cât mai bine pentru mine şi pentru echipă este aceeaşi ca întotdeauna şi aşa am abordat sportul de când am început Formula 1. Trebuie să menţii o abordare pozitivă, în special pentru că echipa este blocată într-o luptă foarte dificilă cu două obiective în minte, chiar dacă situaţia din clasamentul constructorilor a devenit foarte dificilă. Toată lumea trebuie să depună un efort de 110% pentru a avea succes şi cu siguranţă asta vom face în săptămânile care au mai rămas din acest sezon", a mai precizat el.

Massa a sugerat în acest mod că îl va ajuta pe coechipierul său Fernando Alonso să câştige titlul mondial al piloţilor.

Via | Ferrari

  • dmd, vineri, 15.10.2010 10:29
    Felipe

    Baiatul asta e tare demoralizat acum dupa seria de ghinioane avute in ultimile curse. Eu personal ii tin pumnii stransi si astept o revenire a lui!

  • ctlnmihai, vineri, 15.10.2010 11:42
    Massa salută sprijinul acordat de Ferrari

    peste 6 luni îţi vei schimba părerea..

  • iulianimi, vineri, 15.10.2010 14:20
    ???????

    ... nu mai zic nimic........

  • EndlessDarkness, vineri, 15.10.2010 15:01
    Beyond My Fear

    Poate in ultimele 3 curse o sa-i mearga mai bine si sa ia din punctele celorlalti? Vom vedea!

  • MR.F1, luni, 18.10.2010 10:06
    Massa a inghitit momeala !!!

    a cazut in plasa, aceasta a fost in planul lor sa-i apere spatele lui Alonso!!! asta e sigur!