Massa: "Pot castiga titlul"

Publicat miercuri, 11.07.2007 17:19 de Daniel Popescu

Felipe Massa considera ca are sanse sa devina campion mondial la sfarsitul acestui sezon, chiar daca se afla la 19 puncte in spatele liderului Lewis Hamilton.

Optimismul afisat de brazilian poate fi explicat si prin forma foarte buna prin care trece in prezent Ferrari, care a castigat ultimele doua curse, de la Magny Cours si Silverstone.

"Nu renunt niciodata. Cred ca mai am sanse la tiltu in acest sezon. Suntem abia la jumatatea campionatului si mai sunt multe curse de disputat. Cred ca majoritatea circuitelor vor fi bune pentru masina noastra, asa ca viitorul arata promitator. Sper ca ghinioanele ne vor ocoli", a declarat Massa.

Dupa primele noua curse, Felipe Massa ocupa locul 4 in clasament, cu 51 de puncte, in timp ce Lewis Hamilton este pe primul loc cu 70 de puncte.

  • silviukimi, miercuri, 11.07.2007 17:37
    .

    Nu am mai ras de mult asa de bine!

  • da cine e mai bun frate, miercuri, 11.07.2007 18:38
    lol

    cine sa fie mai bun. raikkonen a castigat cu noroc si McLaren au numarate zilele acum cu noua masina FErrari

  • paul, miercuri, 11.07.2007 18:59
    cum adica cine e mai bun

    Pardon ... Kimi nu a castigat cu noroc, Kimi a castigat cu strategie si pilotaj frumos. E clar cine e mai bun. Here is the top: 1. Kimi Raikkonen 2. Lewis Hamilton 3. Fernando Alonso 4. Felipe Massa. PS: Stiu ca i-am ofticat pe multi cu asta, insa e parerea mea! :)

  • mirco, miercuri, 11.07.2007 20:21
    de ce-i kimi no.1 ?

    Din cate-mi aduc aminte Kimi era pe locul 4 si Massa pe 3, inainte de ultima cursa, iar dupa ea au facut rocada. De unde Kimi no.1 ? Mi-ar placea nu zic nu, dar, "mai e mult pana departe", iar Kimi asta e expert in rupt masini de f1 si unde mai pui ca are si ghinion. Va fi lucru mare, daca va castiga vreodata un campionat de f1. De aceea il prefer pe massa si-i doresc succes. Mie unul mi-a placut foarte mult cand Massa il umilea pe "marele campion" Villeneuve, cand erau coechipieri la Sauber.

  • silviukimi, miercuri, 11.07.2007 21:39
    @micro

    Dau si eu o votka daca massa se va bate pentru titlu!

  • kimi :P, miercuri, 11.07.2007 21:41
    de ce kimi e mai bun ?

    Pentru ca e rapid si rupe masini a se vedea cazul ferrari si sauber . Da si eu cred ca e ghinionist dar sper ca cu tot ghinionul sa ve dovedeasca ca cel mai bun in pista . uite aici si clasamentul meu :P 1 K Raikkonen 2 F Alonso 3 L Hamilton 4 F Massa = N Heidfeld

  • kimi, miercuri, 11.07.2007 21:42
    erata :P

    imi cer scuze kimi nu rupe masini a se vedea cazul ferrari si sauber :P nu cum am scris mai sus ;))

  • lucs, miercuri, 11.07.2007 22:59
    !!!!

    kimi the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • nucky, miercuri, 11.07.2007 23:33
    =))

    kimi rupea masinile cat timp era la mclaren ca erau naspa.....dar la ferari inca nu a rupt nici una...asa ca kimi campion

  • mihnea, miercuri, 11.07.2007 23:33
    pilotii ferrari

    uneori massa e mai bun decat kimi, alteori e invers..cert e ca avem pilotii care ne trebuie si masina care ne trebuie..asa ca le vom arata celor de la mclaren si celor care ii pupa in cur pe hamilton si alonso de ce suntem in stare..asa ca Miki..ai grija, sa nu incepi sa plangi cand comentezi

  • bogdan_197, joi, 12.07.2007 08:01
    LOL

    kimi e campion , massa e campion > Mai taceti pana una alta Hamilton e primu` si Alonso al doilea . Liniste!

  • stroakle, joi, 12.07.2007 08:21
    Patru

    Eu cred ca nu trebuie sa va jigniti intre voi... avem cel putin patru mari valori in lupta pentru titlu, suntem abia la jumatatea sezonului, deci ... the show must go on. S-ar putea ca de acum incolo sa conteze mult mai mult in lupta asta, fiabilitatea masinilor. Let's sit and wait... Cheers.

  • Jiji, joi, 12.07.2007 10:49
    Kimi campion

    Kimi campion mondial !! Doamne-ajuta!! Massa vice-campion mondial, apoi Alonso sa vina pe locul 3 (numa` de-aia ca ii la zdrentele de la McLaren), si Hamilton undeva jos de tot in clasament ca deja mi scarba de hahalera aia...

  • A.A., joi, 12.07.2007 12:07
    Pentru toti specialistii de pe aici...

    Ii vad si aici pe "fratii" lui Miki Alexandrescu care ne vorbesc despre cum sparge Kimi motoarele !...Daca se fac referiri la perioada McLaren, pentru cei care intr-adevar cunosc Formula 1, se stie ca Mercedes a facut un mortor super-bun dar rezistent doar pentru o cursa. Desi regulamentele FIA prevad un motor pentru 2 curse, McLaren a hotarat ca este mai bine sa foloseasca un motor pe cursa, cu tot cu penalizarile de pe grila (mai ales in cazul Kimi), daca aceasta strategie aduce puncte. Asa ca, pentru cultura generala a chibitarilor, acest lucru se poate usor observa daca se consulta arhiva F1 si se urmareste: " pozitia pe grila la start vs. pozitie la final" in cazul McLaren, in speta Kimi Raikkonen. In anul trecut, tot pentru cunoscatori, este de mentionat trecerea inginerului sef de la McLaren la Ferrari, lucru care confirma pe de o parte esecurile intregii echipe. Daca venim in era Ferrari rezultatele vorbesc de la sine mai ales in momentele in care tunelul aerodinamic al scuderiei functioneaza la parametrii normali, iar masina lui Kimi este setata dupa caracteristicile stilului sau de pilotaj. In disputa Massa vs. Raikkonen castig de cauza avem noi toti, daca ni se ofera spectacolul pe care il asteptam si pe care stim ca ni-l poate oferi Marele Circ...dar fara comentariile lui Miki Alexandrescu.