Massa: "Nu-mi vine sa cred ca sunt in pole!"

Publicat sâmbătă, 24.05.2008 16:53 de Daniel Popescu

Felipe Massa a admis ca nu ii vine sa creada ca a reusit sa obtina pole positionul in Marele Premiu al statului Monaco.

Pilotul Scuderiei Ferrari a realizat al treilea pole position din acest sezon si al 12-lea al carierei sale. "Inca nu-mi vine sa cred ca sunt in pole postion. Este de necrezaut", a declarat Massa. "Am dat totul pentru a invata cateva siretlicuri in unele viraje si am avut o masina grozava, dar tot nu pot sa cred ca sunt in pole position"

.

Circuitul de la Monaco este recunoscut pentru dificultatea cu care se realizeaza depasirile, astfel ca Massa este marele favorit al cursei de duminica. Cu toate acestea, brazilianul anticipeaza o cursa dificila, mai ales daca ploaia isi va face aparitia. "Cu siguranta maine va fi o alta zi si va fi foarte strans", a adaugat el. "Exista o multime de probleme teoretice, cum ar fi ploaia care poate cadea in orice moment. Dar astept cu nerabdare sa am o cursa minunata maine indiferent ce conditii vor fi".

Massa va pleca in cursa de la Monaco din fata coechipierului sau, Kimi Raikkonen, in timp ce a doua linie a grilei a fost monopolizata de rivalii de la McLaren.

  • afy, duminică, 25.05.2008 14:20
    Monaco

    Sa vina victoria. Locurile 1, 2 ocupate de Ferrari, iar celelalte nu mai conteaza.....