Massa: "Mai avem 6 curse pentru a reveni"

Publicat vineri, 10.08.2007 11:58 de Daniel Popescu

Felipe Massa este hotarat sa lase in urma evenimentele petrecute la Marele Premiu al Ungariei si spune ca se concentreaza pe finalul sezonului.

"Am incredere in echipa si sunt sigur ca putem repeta performantele bune pe care le-am avut la inceputul sezonului. Din fericire, multe dintre circuitele pe care vom concura se potrivesc mult mai bine masinii noastre si sunt convins ca putem castiga cateva curse. Este adevarat ca unele circuite nu s-au potrivit masinii noastre, iar rivalii nostri au fost mai competitivi in termeni de performanta si fiabilitate, pentru ca nu au avut probleme in timpul curselor"

, a declarat Massa.

Brazilianul admite astfel ca echipa a avut probleme, dar sustine ca Ferrari va lupta in continuare pentru titlu in cursele ramase pana la finalul campionatului. "Am avut cateva probleme si de aceea McLaren este in fata noastra. Dar mai avem 6 curse la dipozitie. Trebuie doar sa muncim mult, insa nu va fi usor sa terminam in fata lor in fiecare cursa. In perioada urmatoare nu putem face teste, dar cel putin este la fel pentru toti si, bineinteles, baietii muncesc la fabrica", a adaugat pilotul echipei Ferrari.

  • georgedaniel, vineri, 10.08.2007 12:18
    :((

    horted mi-ai facut-o :((

  • f1, duminică, 12.08.2007 11:25
    csabi

    Ferrari nu va reusi sa ii invinga pe cei dela Mc Laren pt. ca echipa nu mai este unita ori fara unitate in echipa in formula 1 de astazi nu ai sanse de izbinda.