Massa, incurajat de fiabilitatea lui F2008

Publicat joi, 31.01.2008 13:33 de Daniel Popescu

Felipe Massa considera ca Scuderia Ferrari este intr-o pozitie mult mai buna decat anul trecut in ceea ce priveste fiabilitatea. Brazilianul a precizat ca toate problemele intampinate in cadrul testelor de iarna au fost rezolvate.

"Anul trecut si acum doi ani am avut multe probleme mecanice in primele teste. Lucruri minore, pentru ca ambele masini erau excelente. Dar acestea existau si din acest motiv abordarea trebuia schimbata. Apoi, la testul urmator, problema respectiva nu mai exista, dar aparea alta. Nu a fost deloc o situatie confortabila.

Insa aceasta masina pare mult mai fiabila. Totul merge bine si am facut multe teste cu cele doua masini. Si inca mai putem face un pas inainte pentru ca avem multe elemente pe care inca le dezvoltam".

Chiar daca Massa admite ca coechipierul sau Kimi Raikkonen are un avans psihologic in acest an pentru ca a castigat titlul, brazilianul se simte in stare sa lupte pentru titlul mondial in 2008. "Intotdeauna exista un avantaj cand castigi ceva, asa cum mi s-a intamplat si mie cand am castigat prima cursa", a declarat el. "Dar din punct de vedere al performantei suntem egali: pentru a deveni campion mondial ai nevoie inclusiv de noroc, iar el a avut mai mult noroc decat mine. Dar anul acesta ma simt mai puternic si mai motivat ca niciodata pentru ca am totul la dispozitie pentru a lupta de pe picior de egalitate".

  • kimi, joi, 31.01.2008 17:47
    foarte bine

    bravo echipei ferrari....chiar dupa ce raikkonen a luat titlu mondial ..... echipa este d eacord cu egalitatea intre piloti.......hai kimi

  • smirghel, duminică, 10.02.2008 16:45
    saracul massa

    nu e facut sa castige,cred ca e mai bun ca pilot de teste....mda.