Massa: "Inca il simt pe Schumacher la Ferrari"

Publicat miercuri, 18.04.2007 17:27

Michael Schumacher s-a retras dar este inca "o piesa importanta" a echipei Ferrari, a declarat castigatorul Marelui Premiu al Bahrainului, Felipe Massa.

Brazilianul a confirmat ca a fost sunat iar de german dupa cursa de duminica. "M-a felicitat si mi-a spus ca am facut o cursa foarte buna", a declarat pilotul Ferrari.

Saptamana trecuta, Massa a dezvaluit ca a vorbit cu Schumacher inaintea si dupa Marele Premiu al Malaeziei, unde a terminat al cincilea dupa o serie de greseli. El a refuzat sa spuna despre ce a fost vorba in conversatia telefonica. "E confidential. El este o parte importanta a echipei si a fost o convorbire foarte placuta", completeaza brazilianul.

  • Ray, miercuri, 18.04.2007 17:55
    F bine

    Sigur Schumacher i-a zis sa nu mai incerce sa franeze pe praf si in curba data viitoare :)) Are mult potential Massa, un singur lucru trebuie sa invete... sa-si pastreze calmul, si ca nu neaparat a castiga e important ci a fi constant (printre primii trei preferabil)

  • michas_21, vineri, 20.04.2007 01:53
    :))

    eu cred ca i-a zis ca e inca tanar si ca poate sa-si caute alta meserie , ca oricum un tip de talia lui nu poate frana de la 280 la 80.iti trebuie o forta de aproape 100 kg iar el are 55, de aceea face greseli la franare

  • Giannig, vineri, 20.04.2007 17:30
    fapt divers

    Dupa prima cursa din Melbourne, Kimi a primit un tel de la Schuey de felicitare. In tot zgomotul, Kimi nu a inteles nici o boaba. Mi-l si imaginez: "...Da...cine?...Pardon, nu inteleg...inchid ca nu inteleg cu cine vorbesc. Pa! "