Massa: "Decizia FIA ne stimuleaza"

Publicat duminică, 29.07.2007 20:20 de Daniel Popescu

Felipe Massa considera ca singurul mod prin care Ferrari poate raspunde la decizia FIA de a nu penaliza echipa McLaren este sa continue sa munceasca pentru a putea castiga lupta cu echipa anglo-germana pe pista.

"Nu este un moment prea placut pentru acest sport. Nu noi, pilotii, trebuie sa judecam, dar putem avea opiniile noastre. Cred ca presedintele Montezemolo si Jean Todt vor fi capabili sa raspunda. Noi trebuie sa ne concentram la curse muncind si pilotand cat de bine putem. Distanta nu este foarte mare si putem reduce diferenta. As fi castigat la Nurburgring daca nu ar fi plouat si daca nu as fi avut acele probleme cu pneurile"

, a declarat brazilianul.

Massa admite ca Ferrari trebuie sa rezolve problemele legate de fiabilitate pentru a putea spera la titlul de campioana in acest sezon.

"Este adevarat, am avut ceva probleme de fiabilitate anul acesta, am rezolvat o mare parte din ele, precum si alte mici defecte. Nu ne asteptam la abandonul lui Kimi la Nurburgring. Acestea sunt lucrurile care ne pot lua multe puncte in lupta pentru campionat. Vom ataca in Ungaria si vom fi capabili sa ii contrazicem pe cei care spun ca Hungaroring nu este o cursa care sa se potriveasca pentru Ferrari", a incheiat pe un ton optimist pilotul echipei Ferrari.