Marussia: "De Villota este conştientă şi continuă să primească îngrijiri medicale"

Publicat marţi, 03.07.2012 17:30 de Daniel Popescu

Marussia a anunţat că Maria de Villota, grav rănită în urma unui accident suferit marţi în timpul unui test, este conştientă şi este în continuare examinată medical.

Marussia a publicat marţi seara noi informaţii cu privire la starea de sănătate a Mariei de Villota, pilotul de rezervă al echipei care a suferit un grav accident în timpul unui test efectuat cu monopostul MR-01 pe un aeroport din Marea Britanie.

Echipa a anunţat că pilotul de sex feminin este conştient şi continuă să primească îngrijiri medicale, după ce a suferit câteva răni grave la nivelul feţei.

"În urma accidentului în care a fost implicată Maria de Villota în această dimineaţă, echipa poate confirma că Maria a fost transferată cu ambulanta de la aeroportul Duxford, unde a avut loc accidentul, la spitalul Addenbrooke din Cambridge. De la sosirea la spital, Maria a primit cea mai bună atenţie medicală posibilă. Maria este conştientă şi examinările medicale continuă. Echipa va aştepta rezultatele acestor analize înainte de a face orice alt comentariu. Prima prioritate a echipei în acest moment este Maria şi familia ei", a precizat Marussia într-un comunicat de presă.

Cu excepţia idatelor despre rănile suferite la nivelul fetei, nu există nicio altă informaţie oficială cu privire la starea de sănătate a Mariei de Villota.

Via Marussia