Lotus pregăteşte anunţuri "extraordinare" la Singapore

Publicat joi, 16.09.2010 16:58 de Daniel Popescu

Lotus Racing va face câteva anunţuri "extraordinare" la Marele Premiu al statului Singapore, cel mai probabil referitoare la noul furnizor de motoare şi la piloţii pentru 2011.

Lotus Racing a anunţat la Monza că începând din sezonul 2011 îşi va schimba numele în Team Lotus, după ce şeful Tony Fernandes a achiziţionat drepturile de autor pentru numele echipei care a cucerit şapte titluri mondiale între 1963 - 1978.

În plus, echipa malaeziană a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului cu Cosworth pentru furnizarea motoarelor. În acest context, Fernandes a dezvăluit ca Lotus urmează să facă şi alte anunţuri de aceeaşi anvergură şi cu ocazia Marelui Premiu al statului Singapore de la sfârşitul saptamnii viitoare.

"Marele Premiu al statului Singapore va fi incredibil pentru mine şi pentru echipă. Vom face două anunţuri extraordinare pe parcursul weekendului de cursă, aşa că va fi bine pentru noi atât pe circuit, cât şi în afara lui", a declarat omul de afaceri care deţine, printre altele, şi compania aeriană AirAsia.

Chiar dacă Fernandes nu a oferit niciun fel de amănunte cu privire la natura anunţurilor, cel mai probabil Lotus va confirma parteneriatul cu Renault pentru furnizarea motoarelor, dar şi linia de piloţi pentru sezonul 2011.

Via | Lotus Racing