Liuzzi: "Negociez cu alte echipe"

Publicat miercuri, 08.08.2007 11:29 de Daniel Popescu

Pilotul italian Vitantonio Liuzzi a admis ca este posibil sa nu faca parte din echipa Toro Rosso in sezonul viitor. Presa elvetiana a relatat marti ca multiplul campion din Champ Car, Sebastien Bourdais, ar urma sa fie anuntat ca pilot al STR miercuri. Intrebat daca aceste zvonuri sunt adevarate, Liuzzi spune ca nu stie nimic.

"Nu stiu. Stiam despre aceasta posibilitate si negociez cu alte echipe, asa ca nu este o mare schimbare pentru mine", a declarat Liuzzi. Italianul a mai precizat ca inca de la inceputul sezonului si-a dat seama ca el si Scott Speed nu sunt agreati de catre sefii echipei, Franz Tost si Gerhard Berger. "De aceea am decis sa caut altceva, iar Scott a facut la fel. Atmosfera din cadrul echipei nu era cea mai buna, pentru ca de multe ori pilotii au fost acuzati pe nedrept ca au ascuns problemele masinii", a adaugat el.

Liuzzi, care luni a implinit 25 de ani, nu a dorit sa dezvaluie numele echipei cu care negociaza, insa presa italiana speculeaza ca Williams ar putea fi una dintre alternative.