Kubica: "Nu mi-a fost usor sa-l tin in spate pe Massa"

Publicat luni, 09.07.2007 11:21 de Daniel Popescu

Robert Kubica s-a clasat pe locul 4 la Silverstone, insa finalul cursei nu a fost deloc lipsit de griji pentru polonez, care a trebuit sa reziste insistentei lui Felipe Massa, aflat la numai cateva zecimi de secunda in spatele sau.

"Sunt foarte fericit. Am terminat in fata lui Felipe Massa, dar cursa nu a fost la fel de usoara ca cea din Franta, pentru ca am fost nevoit sa-l tin in spate pe brazilian in ultimele 13 tururi. A fost mai rapid cand nu avea pe nimeni in fata. Pentru el a fost mai greu, pentru ca eu trebuia doar sa controlez situatia si sa nu fac greseli. Am fost destul de sigur ca pot rezista in fata lui. La jumatatea cursei a fost destul de usor pentru mine, insa cand am aflat prin radio ca Massa se apropie de mine a trebuit sa fortez putin"

, a declarat pilotul in varsta de 22 de ani.

Kubica spune ca este multumit de faptul ca a reusit 10 puncte in ultimele 2 curse. "Am facut totul pentru a obtine maximul de la masina. Suntem fericiti ca am terminat pe 4, dar trebuie sa continuam munca. Locul 4 de doua ori consecutiv si 10 puncte in clasament nu estedeloc rau", crede polonezul.