Kubica, impresionat de noua masina

Publicat marţi, 15.01.2008 17:02 de Daniel Popescu

Robert Kubica crede ca noua masina BMW-Sauber reprezinta un pas inainte fata de vechiul monopost, in urma primului test desfasurat astazi pe circuitul din Valencia.

Polonezul a efectuat primele tururi cu noua masina la scurt timp dupa miezul zlei si, chiar daca nu a testat-o la capacitatea maxima, a fost impresionat.

"A fost un start bun", a declarat Kubica. "Am condus doar cateva tururi pana acum, dar am impresia ca totul merge in directia cea buna. Masina este mult mai stabila decat predecesoarea sa si are o aderenta mai buna. Astept cu nerabdare sa o testez si in zilele urmatoare".

Referindu-se la situatia sa contractuala, pilotul BMW spune ca nu se grabeste sa decida daca va ramane la echipa si dupa 2008, actuala sa intelegere urmand sa expire la sfarsitul acestui an. "Nu am luat inca o decizie", a precizat el cand a fost intrebat cand se asteapta sa ia o decizie in privinta viitorului sau in F1. "Cu siguranta voi munci pentru a da totul, dar cred ca este prea devreme sa vorbim despre sezonul 2009. Sa ne concentram pe 2008 si apoi vom vedea".

Kubica spune ca spera ca rezultatele din acest an sa fie mai consistente decat cele de anul trecut. "M-am simtit intotdeauna bine la echipa, mai ales la sfarsitul lui 2006. 2007 a fost un sezon cu suisuri si coborasuri, insa am facut cateva schimbari si sper ca 2008 sa fie un an mai bun".