Kubica: "Dati-mi o masina buna si voi avea rezultate!"

Publicat vineri, 13.04.2007 12:29

Desi BMW-Sauber parea una dintre echipele calme din Marele Circ, se pare ca tensiunea este la ea acasa in interiorul constructorului german.

Astfel, dupa ce Heidfeld a spus ca in urma incidentului de pe pista din primul viraj de la Sepang Kubica si-a cerut scuze pentru ca l-a atins, polonezul a replicat simplu:
"Evident, Nick m-a inteles gresit". Afirmatia lui Kubica este intarita si de managerul acestuia, Daniele Morelli, care spune: "Nu exista niciun motiv pentru care Robert sa isi ceara scuze. Pur si simplu Nick i-a inchis unghiul si s-au atins".

Pe de alta parte, pilotul polonez de la BMW declara ca principalii vinovati pentru faptul ca nu are rezultate sunt inginerii de cursa de la BMW-Sauber. "Dati-mi o masina fiabila si va voi aduce rezultate. In Malaezia am fost singurul care a reusit sa tina ritmul celor de la Ferrari si McLaren pana la calificari, cand au inceput problemele", spune Kubica.
  • Giannig, vineri, 13.04.2007 13:58
    bafta de acum incolo!

    A cam avut ghinion pana acum Kubica. In Malaezia el si cu Heidfeld s-au atins, a rupt nasul masinii, a avut o pana, cutia de viteze s-a stricat si el a abandonat. In calificari a tot ajuns sa-si faca turul rapid dupa ce se terminase deja sesiunea, si l-a luat Heidfeld pe ultimul tur de calidicare. Sper ca toate concidentele astea sa treaca, ca uite se strang frustrarile la polonez.