Kovalainen, spre McLaren sau Toyota

Publicat marţi, 11.12.2007 11:57 de Daniel Popescu

Dupa ce Renault a anuntat luni ca Fernando Alonso si Nelson Piquet jr vor fi pilotii echipei pentru 2008, Heikki Kovalainen este in cautarea unui loc de pilot titular pentru sezonul viitor.

Se vehiculeaza ca pilotul finlandez are mari sanse sa semneze cu McLaren Mercedes, insa se pare ca si Toyota este interesata de serviciile sale. McLaren nu l-a ales inca pe inlocuitorul lui Fernando Alonso, in timp ce Toyota pare sa agreeze despartirea de Jarno Trulli.

"Decizia nu a fost luata inca", a raspuns directorul de motorsport al Mercedes, Norberg Haug, cand a fost intrebat despre locul vacant din cadrul echipei anglo-germane.

S-a vehiculat ca si pilotii de teste Pedro de la Rosa si garry Paffett sunt in cursa pentru locul liber lasat de Alonso.

Totusi, cotidianul german Bild sustine ca Adrian Sutil nu mai este luat in considerare de sefii McLaren, intrucat Force India a cerut o suma cifrata la cateva zeci de milioane de dolari pentru a-l elibera pe pilotul german de contractul pe care il are cu echipa indiana.

  • alina b, marţi, 11.12.2007 12:29
    nu McLaren!!!

    Kova nu fa greseala asta sa te duci la McLaren... nu vrei sa ajungi un Barichello Jr...

  • billy, marţi, 11.12.2007 22:47
    hmm

    eu as vrea sa-l vad la McLaren. Lewis ar avea mult mai multe batai de cap cu el decat cu Alonso

  • alecstm, miercuri, 12.12.2007 08:40
    Kova Vs. Hamilton

    au mai fost coechipieri si s-au inteles bine. Kova a declarat ca nu vrea sa fie pilot nr.2, la McLaren va avea egalitate.