Kovalainen: “Nu puteam obtine mai mult de la masina”

Publicat luni, 10.09.2007 11:35 de Daniel Popescu

Heikki Kovalainen spune ca locul 7 ocupat in cursa de la Monza este cea mai buna clasare pe care o putea obtine, dupa ce a admis ca nu putea obtine mai mult de la monopostul Renault.

“Am fost la limita dupa fiecare tur parcurs si pur si simplu nu am putut sa fac nimic mai mult in timpul cursei”, a declarat Heikki.

“Am avut un start fantastic, l-am depasit pe Kubica si ma luptam cu Heidfeld, insa m-a impins pe iarba si a trebuit sa ma retrag, pierzand si locul in fata lui Kubica”.

Finlandezul a laudat munca echipei, insa spune ca nu l-a putut depasi pe Rosberg in finalul cursei pentru ca masina nu i-a oferit aceasta posibilitate. “Am trecut de Kubica dupa prima oprire si am reusit sa-l tin in spate, dar pur si simplu nu am avut ritmul necesar pentru a-l depasi pe Rosberg dupa ultima oprire. Toata lumea a facut o treaba buna si nu au existat greseli. Dar din pacate, asta a fost tot ce am putut face”, a precizat Kovalainen.

  • Alo, luni, 10.09.2007 12:00
    Mircea

    controleaza userul de pe primul loc de rog frumos...19 puncte din 19 ?

  • daniel, luni, 10.09.2007 12:04
    @Alo

    Totul este in regula, stai linistit. Si da, se poate obtine punctajul maxim, daca se fac schimbarile potrivite.

  • georgedaniel, luni, 10.09.2007 12:29
    :))

    ceea ce este imposibil aproape sa faci totul perfect,eu abia ma multumesc cu un loc 3 (user danielgeorge) in spatele lui horted! deci se poate :d ...