Kovalainen: "Nu am facut nicio greseala in Spania"

Publicat miercuri, 16.05.2007 12:47

Heikki Kovalainen, pilotul finlandez al Renault F1 Team, declara ca este foarte multumit de modul cum a pilotat in Marele Premiu al Catalunyei.

"A fost o cursa destul de intensa, in cadrul careia nu am facut nicio greseala. Am avut probleme cu instalatia de realimentare care ne-a fortat sa facem trei opriri. In aceste conditii, a trebuit sa improvizam din mers. Rezultatul final este unul mai mult decat imbucurator",

a spus Kovalainen in jurnalul sau pe care il completeaza dupa fiecare cursa disputata. Finlandezul a terminat cursa din Barcelona pe pozitia a saptea, reusind astfel sa acumuleze doua puncte importante pentru campionii mondiali de la constructori.

Referindu-se la viitorul Mare Premiu din calendarul competitional, cursa de la Monaco, pilotul celor de la ING Renault F1 Team a mai declarat: "De-abia astept sa merg la Monaco. Este cursa pe care fiecare pilot viseaza sa o castige. Va fi greu sa obtinem victoria, dar sunt nerabdator sa pilotez o masina de F1 pe strazile unui oras. Sunt convins ca va fi o experienta de neuitat".