Kovalainen anticipa dominatia Ferrari

Publicat sâmbătă, 24.05.2008 17:46 de Daniel Popescu

Heikki Kovalainen sustine ca se astepta ca Ferrari sa domine la Monaco dupa rezultatele bune din ultimele curse.

Pilotul echipei McLaren va lua stratul in cursa de dumnica de pe locul 4, desi a reusit cel mai bun timp in ultima sesiune de antrenamente libere. Totusi, finlandezul a admis ca nu era greu de ghicit ca Ferrari vor realiza timpi buni pe strazile din Monte Carlo.

"Ferrari au fost puternici tot anul, asa ca de ce nu?"

, a spus el pentru postul de televiziune ITV. "Cu siguranta nu au pierdut nimic la capitolul performanta in acest weekend. Cu siguranta sunt foarte buni. Pur si simplu nu am putut scoate mai mult de la masina si din pneuri. Nu stiu exact de ce, dar trebuie sa incercam sa aflam motivele".

In ultima sesiune de antrenamente, Kovalainen a lovit barierele de protectie si nu a mai putut continua testele. Intrebat ce s-a intamplat, finlandezul a admis ca vina ii apartine in totalitate. "Nu a fost dificil deloc, am facut doar o mica greseala si, sincer sa fiu, abia am atins zidul. M-am gandit ca am supravietuit, dar roata a cedat", a precizat el.

  • angusyoung, sâmbătă, 24.05.2008 19:04
    punctaj

    eu sunt fan kimi dar nu pot sa inteleg de ce lui kova i-ati acordat 2 pct cand el a terminat calificarile pe 4 si cand a recunoscut ca a gresit in sesiunea a 3 de antrenamente si pe hamilton l-ati depunctat cu 1 pct care a terminat calificarile pe 3.sincer nu mai inteleg nimic.