Kolles: "Sutil, mai bun decat Glock"

Publicat luni, 05.05.2008 12:32 de Daniel Popescu

Colin Kolles a negat speculatiile potrivit carora Adrian Sutil va fi dat afara de la Force India si spune ca germanul este mai bun decat Timo Glock.

Adrian Sutil a abandonat in primul tur al cursei de la Barcelona, sporind speculatiile ca sefii Force India sunt nemultumiti de performantele sale. Totusi, seful echipei, Colin Kolles, a tinut sa-i ia apararea tanarului pilot german.

"Aceste zvonuri nu au niciun sens. La ce te poti astepta cand iei startul in cursa de pe locurile 19 si 20? Bineinteles ca au incercat sa aiba un start bun. Unul dintre ei a reusit, dar din pacate Sutil a terminat pe bordura. Asta se poate intampla mereu cand pleci de pe ultimele locuri"

, a declarat Kolles.

Seful Force India a dat vina pe jurnalisti, acuzandu-i ca inflameaza inutil spiritele la echipa. "In schimb, presiunea vine din exterior, din cauza lucrurilor pe care le scriu jurnalistii", a adaugat Kolles. "Sutil este puternic si rapid. Este mai bun decat Timo Glock. Pe circuite ca Spa, Monte Carlo si Fuji va arata de ce este in stare cu adevarat".