Kimi: "Maine, printre primii". Alonso: "I-am ajuns pe Ferrari"

Publicat sâmbătă, 07.04.2007 15:05

Kimi Raikkonen s-a aratat satisfacut de locul al treilea obtinut in calificarile de la Sepang, spunand insa ca masian sa se va comporta mult mai bine in cursa decat intr-un singur tur de rapid de pista.

"Pana la urma, rezultatul de azi era oarecum de asteptat. Echilibrul general al masinii a fost mai bun decat in antrenamentele de ieri insa nu a fost perfect pentru un tur rapid. Masina se va descurca mai bine pe distanta lunga si cred ca voi fi printre primii in cursa de maine"
, a declarat Raikkonen.

In acelasi timp insa, Alonso avertizeaza: "Sunt foarte multumit cu locul secund si cred ca am reusit sa recuperam o mare parte din diferenta fata de Ferrari. Am facut cateva modificari peste noapte si de asemenea intre sesiunea a treia de antrenamente si calificari, iar masina se comporta bine. Cred ca putem sa facem o cura buna maine. desi caldura si umiditatea vor ingreuna situatia pentru toata lumea, vom forta 100%".
  • alecstm, sâmbătă, 07.04.2007 15:32
    lipseste ceva

    Trebuia sa mai adauge redactori si o fraza de a lui Massa "maine trebuie sa ne hidratam NUMA CU APA" zambin usor la Kimi (as fi fost curios cate punce ia unu si altu pt. ce o zis Massa, dar... alta data)